Помогни на нуждаещи се възрастни хора и семейства с плащане на сметки за ток и купуване на лекарства

Помогни на нуждаещи се възрастни хора и семейства с плащане на сметки за ток и купуване на лекарства
11 октомври 2022

Резултати виж тук

 

Екипът ни подпомага нуждаещи се възрастни хора и затруднени семейства със закупуване на лекарства и заплащане на сметки за ток, от: гр. София; София - област; района на Монтана - селата Замфирово и Ягодово.

 

Списъкът ни с нуждаещи се от селата Замфирово и Ягодово е изготвен от местната власт и е координиран с доброволци от района, които работят в библиотеките и читалищата в селата, и помагат с раздаването на продуктите. За гр. София, одобрението на нуждаещи се е след визита на наши доброволци в домовете им и е съобразено с доходите, който получават. Фондацията подпомага със закупуване на лекарства и нуждаещи се настанени в дома за стари хора, в кв. Дървеница.

 

Екипът ни вече 4 месеца работи в тази посока и целта ни е ясна - да продължим да оказваме ежемесечна подкрепа. За да се случи това обаче са необходими дарители, които да застанат зад идеята ни. Бъдете един от нас, като дарите парични средства, които да бъдат използвани за плащането на сметки за ток и купуването на лекарства, или да ни се обадите и ние да ви дадем абонатен номер или списък с лекарства, които да закупите. Зима е и всеки спестен разход за тези хора е от значение.

 

Част от въпросните възрастни хора нямат близки, а други не могат да разчитат, че близките им могат да поемат някои техни разходи. Ето защо екипът ни се опитва да поеме част от тази тежест и да подкрепи нуждещи се, като закупи някои жизненоважни лекарства или поеме битови задължения, като сметките за ток. Подобна ситуация е и при семейства с деца, където един родител поема целия бюджет, абсолютно сам.

 

Нуждаещи се пенсионери и семейства от района на Монтана, подпомагаме вече четири поредни месеца и с пакет хранителни и санитарни продукти.

 

Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

 

Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki
Титуляр: Mariana Kostova

 

Основание за превод: Заплащане на сметки

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.