Текуща кампания - Помогни на нуждаещи се възрастни хора с плащането на сметки за ток и купуването на лекарства

Текуща кампания - Помогни на нуждаещи се възрастни хора с плащането на сметки за ток и купуването на лекарства
11 октомври 2022

Резултати виж тук.

 

Екипът на Фондация "Добро за всеки" подпомага възрастни хора и домакинства в неравностойно положение от гр. София и района на Монтана - селата Замфирово и Ягодово, със закупуване на лекарства и заплащане на сметки за ток.

 

Списъкът ни с нуждаещи се от селата Замфирово и Ягодово е изготвен от местната власт и е координиран с доброволци от района, които работят в библиотеките и читалищата в селата и помагат с раздаването на продуктите. За гр. София, нуждаещите са предимно от дома за възрастни хора в кв. Дървеница и кв. Младост.

 

Екипът ни вече 4 месеца работи в тази посока и целта ни е ясна: да продължим да оказваме ежемесечна подкрепа. За да се случи това обаче са необходими дарители, които да застанат зад идеята ни. Бъдете един от нас, като дарите парични средства, които да бъдат използвани за плащането на сметки за ток и купуването на лекарства, или да ни се обадите и ние да ви дадем абонатен номер или списък с лекарства, които да закупите. Идват зимни месеци и всеки спестен разход за тези хора е от значение.

 

Част от тези възрастни хора нямат близки, а други не могат да разчитат, че близките им могат да поемат някои техни разходи. Ето защо екипът ни се опитва да поеме част от тази тежест и да подкрепи нуждещи се, като закупи някои жизненоважни лекарства или поеме битови задължения, като сметките за ток.

 

Част от нуждаещите се пенсионери от района на Монтана, фондацията подпомага последните месеци и с пакет с хранителни и санитарни продукти.

 

Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

 

Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

3. PayPal

 

Основание за превод: Заплащане на сметки

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.