Текуща кампания: Помогни на нуждаещи се възрастни хора и семейства с плащане на сметки за ток и купуване на лекарства

 Текуща кампания: Помогни на нуждаещи се възрастни хора и семейства с плащане на сметки за ток и купуване на лекарства
9 февруари 2023

Резултати, виж тук

 

Кампанията ни: "Помогни на нуждаещи се възрастни хора и семейства с плащане на сметки за ток и купуване на лекарства" продължава с малки промени - за хора от гр. София и област. За нуждаещи от провинцията, ще става по преценка на екипът на фондацията.

 

Списъкът е изготвен след визита на наши доброволци в домовете на нуждаещите и е съобразено с доходите, който те получават. Фондацията подпомага със закупуване на лекарства и пенсионери, настанени в дома за стари хора, в кв. Дървеница.

 

Екипът ни работи в тази посока вече година и целта ни е ясна - да продължим да оказваме ежемесечна подкрепа. За да се случи това обаче са необходими дарители, които да застанат зад идеята ни. Бъдете един от нас, като дарите парични средства, които да бъдат използвани за плащане на сметки за отопление и закупуване на лекарства, или ни се обадете и ние ще ви предоставим абонатен номер или списък с лекарства, които да закупите. Всеки спестен разход за тези хора е от значение.

 

Част от въпросните възрастни хора нямат близки, а други не могат да разчитат, че близките им могат да поемат някои техни разходи. Ето защо екипът ни се опитва да поеме част от тази тежест и да подкрепи нуждещи, като закупи някои жизненоважни лекарства или поеме битови задължения, като сметки за ток и парно. Подобна ситуация е и при семейства с деца, където един родител поема целия бюджет, абсолютно сам.

 

Нуждаещи се пенсионери и семейства, подпомагаме ежемесечно вече около година и с пакет хранителни и санитарни продукти.

 

Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

 

Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki
Титуляр: Mariana Kostova 

 

Основание за превод: Заплащане на сметки

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.