Подкрепи ученици от село до Правец с храна и учебни пособия

Подкрепи ученици от село до Правец с храна и учебни пособия
1 май 2022
Резултати виж тук
 
Една от кампаниите на Фондаиця "Добро за всеки", от близо месец и половина е "Подкрепи ученици от село до Правец с храна и учебни пособия".
 
Намерението ни е да посещаваме с. Разлив в район Правец два пъти в месеца, с цел снабдяване, с хранителни продукти деца от семейства в неравностойно положение. За момента не успяхме да съберем достатъчно хранителни продукти и средства за да изпълним целите на кампанията. Надяваме се с времето повече хора да ни подкрепят и така да се върнем към първоначалното ни намерение - посещаване на селото всяка седмица.
 
Децата в училището са предимно от социално слаби семейства, други са лишени от родителска грижа, има и деца със специални образователни потребности. Персоналът на училището прави всичко по силите си да ги задържи в класната стая и дори често събира лични средства, за да подобри средата там, но това понякога не е достатъчна подкрепа, особено за деца от семейства, които живеят на ръба на крайната бедност. Ето защо ние искаме подкрепата от наша страна да е по-дългосрочна. Идеята е два пъти в месеца доброволци да извозват събраната храна и пособия до училището, които да стигат до 48-те деца в нужда.
 
Може да ни подкрепите:
1. Като закупите хранителни продукти (сокове, плодове, нещо сладко - вафли, бисквити, шоколад и др.) и учебни пособия, които може да ни изпратите до офис на Спиди или Еконт, за гр. София, Младост 3, тел. 0879339009, лице за контакт Мариана Костова или да ни ги донесете лично в офиса ни в гр. София, бул. Александър Малинов 51.
2. Фондацията цели да подсигурява и готвена храна за всички деца. Тук може да помогнете с дарение на ваучери за храна или чрез дарение на парична сума:
 
- Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Правец
 
- Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Правец
 
Фондацията цели да реализира кампанията чрез поддържането на фонд, чрез който да се набират средства, с които да се купуват хранителни продукти за децата всеки месец.
 
С жеста си ще помогнете на деца в неравностойно положение и техните семейства да се почувстват сигурни и защитени.
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и не пожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.
 
Снимката е от тук