Подкрепи семейства, избягали от войната, с дрехи, храна и консумативи от първа необходимост

Подкрепи семейства, избягали от войната, с дрехи, храна и консумативи от първа необходимост
10 април 2022
Резултати виж тук
 
Няколко семейства, намерили убежище в България, се свързаха с екипа ни чрез наши познати, с молба за подкрепа. Част от доброволците ни приеха семейства у дома си, но трудно поемат издръжката им, както и техните нужди - от обувки, дрехи, хигиенни материали и хранителни продукти. Ето защо се търсят хора, готови да помогнат с дарения, които да подкрепят общо 14 жени, деца и младежи в трудния за тях момент, докато се устроят и поемат нещата в свои ръце. По-малките деца вече за записани в детски градини, а по-големите в училища.
 
За момента са нужни:
Обувки: за жени - 37-38 номер - 4 чифта и 40-41 номер - 3 чифта; за момчета - 36-37 номер - 2 чифта, 40-41 номер - 2 чифта, 42-43 номер - 3 чифта.
Дрехи: търсят се всякакви нови или запазени дрехи за сезон пролет-лято (тениски, дънки, анцузи, връхни дрехи, къси панталонки и др.): Размери за жени: М, L, 38-44 размер. Размери за момчета: дрехи за деца от 8 до 15 години. Нужни са нови бельо и чорапи.
Спално бельо: възглавници и калъфки, олекотени завивки и чаршафи с размер 200х140, както и 200х90.
Хигиенни материали: шампоани, сапуни; четки и паста за зъби; дамски превръзки; препарати за пране; веро; тоалетна хартия и др.
Храна: лютеница, конфитюр или сладко, инстантни спагети и супи, бисквити, вафли, течен шоколад, сокове, кафе, чай, прясно и кисело мляко, вакуумирани храни, сирене, кашкавал, масло, колбаси, плодове, зеленчуци, олио и др. Фондацията е подсигурила за сега пакетирани храни като боб, леща, ориз, пастети, консерви зеленчукови и местни.
Други: раници, апарат за кръвно, кана за вода, чинии, столове, хладилник
По ваша преценка, можете да дарите, както и всякакви други хранителни продукти и консумативи, които не са в списъка, но смятате, че ще бъдат от полза.
 
Хранителните продукти ще бъдат предавани на семействата в същия ден, в който ги получим, стига да не е след 18:30 ч. Можете да дарите и ваучери за храна.
 
Даренията се събират на място в нашия офиса в Младост 3, бул. Ал. Малинов 51 всеки ден. Можете да ги изпратите по куриер или да ги донесете лично. Най-удобните часове за визита са между 15:00 и 18:00 ч., но ако нямате възможност да отидете тогава, обади се по-рано, за да се координираме.
 
Може да помогнете и с парична сума на:
 
- Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Украйна
 
- Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Украйна

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.
 
Снимката е от тук