Подкрепи затруднени майки със санитарни продукти от първа необходимост

Подкрепи затруднени майки със санитарни продукти от първа необходимост
16 юни 2022
Резултати виж тук
 
Вече година Фондация "Добро за всеки" подкрепя затруднени майки със хранителни продукти и стоки от първа необходимост. От октомври 2022 г. обгрижваме 20 жени, с деца от 0 до 3 годишна възраст. На всяка жена помагаме, докато детето започне да посещава детска градина. Когато детето вече посещава детска градина и майката започне работа, не винаги се получава обаче тя да се задържи на работа, защото детето се случва да боледува, а не всички майки имат близък човек, който да помага с допълнителна грижа за детето. Тогава ние продължаваме да помагаме с хранителни продукти и стоки от първа необходимост, най-вече, когато фондацията има повече дарения. Помагаме им и с намиране на работа. Хора/фирми, които биха помогнали за работа на жени с малки деца, със средно образование, без опит, пишете ни. 
 
Във връзка с кампанията ни в подкрепа на затруднени майки, често ни се обаждат и други жени, които сами отглеждат децата си и имат затруднения да осигуряват, както необходимите консумативи за детето, така и храна. Желанието ни е да увеличим броя на жените, за което са нужни редовни дарители.
 
Пакетите които даваме месечно съдържат:
 
- Памперси
- Адаптирано мляко за бебета (Аптамил, Фризолак)
- Прах за пране (подходящ за малки деца)
- Веро (за препоръчване Тео бебе или друго, подходящо за деца)
- Пакет тоалетна хартия
- Мокри кърпички
- Дамски превръзки
- Пакети със салфетки
 
Може да изпратите от изброените продукти по ваш избор, може да добавите и други продукти, свързани с хигиената на дома и бебето.
 
Даренията се приемат в офиса ни, в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити".  Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 19:00 ч. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

Можете да изпратите продуктите си и по куриер за ваша сметка, без значение кой ден:
- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Добро за всеки", Мариана Костова
Телефон: 087 933 9009

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.
 
Кампанията няма срок за приключване, докато има дарители продължаваме да даряваме.

Може да подпомогнете каузата ни и с ваучери за храна, и с парични средства на:
 
- Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Майчинство
 
- Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Майчинство
 
Нуждата от храна, нуждата да се платят сметките навреме, да се осигурят дрехи, лекарства и всякакви стоки от първа необходимост, понякога са непосилни за самотен родител, дори той да има работа. Ето защо екипът на фондацията иска да подкрепи тези хора, за да им спести тези разходи и да им помогне да са по-спокойни.
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.
 
Снимката е от тук