Подкрепи самотни майки от София с празничен пакет с хранa за Великден

Подкрепи самотни майки от София с празничен пакет с хранa за Великден
22 март 2023

Резултати виж тук

 

На много самотни родители им е трудно да признаят пред себе си, че не се справят. Да поискат помощ е още по-трудно. Да отглеждаш детето си сам е проява на силен дух и неограничена воля. Това е проява на смелост и сила, на които са способни много самотни родители. Когато знаеш, че живота на едно малко същество зависи само и единствено от теб – ти си способен да сътвориш и „чудо“.

 

Фондация „Добро за всеки" подкрепя 10 майки в София, които сами отглеждат децата си и им помага в творенето на „чудеса“. Те сами се борят за подсигуряването на храна, дрехи и средства за заплащане на битови сметки.

 

Благодарение на доброволците и ентусиастите от фондацията, те вече могат да разчитат на редовна помощ с хранителни и санитарни продукти.

 

Великден е празник, който прави хората добри и ги изпълва с надежда. Екипът ни приканва всички, които имат възможност да помогнат и да направят празничния ден специален за самотните майки и техните деца.

 

Необходимо е да се наберат и раздадат пакети с храни, които по-рядко присъстват в шкафовете и хладилниците на семействата в затруднено положение.

 

Фондацията разширява и обхвата на мисията си за празника, като включва още 10 самотни родители от София в списъка си.

 

Да набавим 20 празнични пакети за Великден.

 

Нека очите на децата и техните майки греят в празничния ден, озарени от надеждата, че по-доброто предстои и, че не са сами и забравени от всички!

 

Какво да изпратите?

  • кашкавал и сирене;
  • колбас и други вакуумирани продукти;
  • яйца и бои за яйца;
  • козунак и сладкиши;
  • натурален сок;
  • плодове;
  • лакомства за децата;
  • пакет с кафе;
  • чай.

Можете да дарите и всякакви други продукти, които сметнете, че биха зарадвали самотните родители и техните деца.

 

Приемат се и всякакви ваучери за храна.

 

Можете да изпратите пакет по куриер за ваша сметка или да се уговорите с нас за лично предаване. Офиса на фондацията: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Офиси на куриерските фирми, до където можете да изпратите дарения:

 

- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да дарите и парични средства:

 

1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

 

2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: Великден

 

Дарения ще бъдат раздавани между 10 април и 14 април.

 

Празниците са тежки за родителите, които всеки делник изпитват затруднения в подсигуряването на базови условия за добър живот на децата си. С участието си в тази мисия можете да сбъднете един празник за някого и, повярвайте, това ще направи вашия Великден поне 20 пъти по-щастлив.

 

Снимката е  от тук


Кампанията е в ход до 12 април 2023г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.