Подкрепи самотни майки в затруднено положение с хранителни и санитарни продукти

Подкрепи самотни майки в затруднено положение с хранителни и санитарни продукти

30.03.2023г.

Кампанията ни за затруднени родители приключи успешно. Обявихме подкрепа за 10 жени и успяхме да помогнем с памериси, консумативи за деца и хранителни продукти на двойно повече.
 
Сърдечни благодарности към всички дарители, които по един или друг начин допринесохте за каузата ни!
 
Основни дарители: ЛEM България, Edenred Bulgaria, Добромир Цанев и още много, които помогнаха каузата ни да бъде реализирана с дарение на достатъчно хранителни и санитарни продукти.
 
Последния месец от кампанията получихме и много книжки и играчки, както за го-големите деца така и за най-малките, които нямат година.
 
За транспортирането на даренията се включиха не малко доброволци, дарители също се отзоваха. Екипно свършихме чудесна работа - сърдечни благодарности към всички!
 
Фондация "Добро за всеки" ще продължи и със следваща кампания за подкрепа на жени, които сами отглеждат децата си и всекидневно се борят за подсигуряването на храна, дрехи, битови сметки, даже наем, които често са непосилни за тях.
 
Бъдете здрави и нека добрите дела се умножават с всеки изминал ден!

 

12.03.23г.

Кампанията ни за самотни родители, затруднени финансово, напредва. Заедно с дарители раздадохме храна и санитарни продукти в началото и края на февруари, а сега предстои и края на март. Този месец успяхме да помогнем и със заплащане на сметки за ток и парно, на някои от жените. Толкова много дарители и доброволци се обадиха, както и за транспортирането на продуктите. Жените са 10, може би трябва да увеличим списъка? Миналата кампания не беше толкова успешна, може би защото тогава прохождахме. Сега дейността ни даже е екипна - Фондацията заедно с дарители и доброволци. Сърдечни благодарности към всички!

 

05.02.23г.

Кампанията ни за подкрепа на затруднени родители, напредна значително. Само десет дни от началото на мисията, успяхме да раздадем част от необходимите продукти, на всички 10 жени. Дарихме и ваучери за храна, тук заслугата е на „Фюз медия“.

 

Все още имаме нужда от количества: олио; лютеница, сладко, пастет; вафлени изделия, бисквити; вакуумирани кашкавал, сирене, колбас; прах за пране, веро, тоалетна хартия; козметични продукти - парфюми, кремове за лице/ръце, шампоани и др. Можете да дарите и памперси (номера - 4, 5 и 6), мокри кърпи, сухо мляко (Аптамил 2, Фризолак 2 и 3) и пюрета, за по-малките деца от семействата.

 

До края на мисията възнамеряваме да раздаваме дарения, между: 15 - 20.02 и 15 - 20.03.2023., за да може докато тече кампанията, домакинствата да не чувстват нужда от тези продукти. Защо? Стартирахме мисията през зимните месеци, като помагайки им с основни хранителни и санитарни продукти, домакинствата ще успеят да заделят по-спокойно, парични средства за текущи сметки - ток и парно, както всички знаете сега те са по-високи.

 

Благодаря на всички дарители, които помогнахте и помагате да подкрепим тези жени! Все повече и повече хора изказват благодарност, всеки ден към нас. Заслугата за усмивките и грижата, която чувстват е заради екипната ни работа – фондацията и всички дарители, които заставате зад нас, всеки ден. Често се случва хора да не вярват, че някои може да им подаде ръка, а когато това се случи, те пак не вярват, макар че това се случва пред тях. Когато все пак проумеят, често има сълзи от щастие, не е радост то е нещо повече - щастие. Когато човек лично занесе продукти, прояви отношение към нуждаещ, той знае за какво говорим. Благодаря на всички дарители, доброто го има и нека да расте!