Помогни на деца в неравностойно положение да се подготвят за матурите по български, английски или математика след 7. клас

Помогни на деца в неравностойно положение да се подготвят за матурите по български, английски или математика след 7. клас
Кампанията ни: "Помогни на деца в неравностойно положение да се подготвят за матурите по български, английски или математика след 7. клас" стартира със занятия по български език и математика на 15.10.2022 г., с ученици от 5 и 7 клас. На 17.10.2022 г. продължихме и с групи от ученици от 6 клас, и със занятия по английски език за изброените класове.
 
Всяка група е от 6 деца - малки групи, за да може преподавателите да имат възможността да обърнат достатъчно внимание на всяко дете.
 
Занятията се провеждат в специално осигурено помещение в кв. "Младост" в гр. София, подсигурено от ръководството на район "Младост".
 
Екипът на фондация "Добро за всеки" сърдечно благодари на всички, които допринесоха каузата ни да се осъществи. Огромно благодаря към TimeHeroes за съдействието, защото с тяхна подкрепа успяхме да се запознаем с подходящи преподаватели, лъчезарни млади хора и с огромното желание да предадат знанията си на децата.
 
Инициативата е реализирана с подкрепата на ръководството на район "Младост" в гр. София и с подкрепата на доброволци и дарители.
 
Кадри: