Подкрепи самотни майки в затруднено положение с храни и санитарни продукти

Подкрепи самотни майки в затруднено положение с храни и санитарни продукти

Какво се случи по време на кампанията ни: „Подкрепи самотни майки в затруднено положение с храни и санитарни продукти“? – Дарение на храна и санитарни продукти получиха над 25 жени от град София, изпратихме и на други 10 в провинцията. Дарихме малко ваучери за храна и платихме осигуровките на няколко жени, така те ще имат възможност да получат безплатно лечение, защото имат спешна необходимост.

 

Много от тях получиха и дрехи, бельо и обувки - за себе си и за децата си. Играчки и книжки задължително имаше.

 

Чрез друга наша кампания: „Дари запазен лаптоп на селски библиотеки край Мездра и Правец, където ще учат деца в неравностойно положение“, ученици от семейства в неравностойно положение получиха компютри с всички принадлежности: монитор, мишка, клавиатура и слушалки.

 

Помогнахме и на други жени със закупуване на лекарства.

 

И една изненада от КалЪпче, които дариха козметика за всички жени от списътка ни.

 

Сърдечни благодарности към всички дарители!

 

Кампанията ни продължава и следващия месец - всеки може да се включи с торба с храна, санитарни продукти, ваучери за храна, играчки и книжки за децата. Можете да се включите и с транспорт или като поемете доставка на колет с продукти до провинцията - там има много жени, борбени и трудещи се, чиито доходи не стигат и те не винаги успяват да подсигурят достатъчно храна за децата си. Подкрепете ги, като се свържете се с нас!

 

Благодарим на всички дарители! Бъдете здрави!

 

Всички протоколи за дарение се пазят в офиса на фондацията!