Подкрепи възрастни хора в нужда от София с храна за новогодишните празници

Подкрепи възрастни хора в нужда от София с храна за новогодишните празници
В София живеят немалко възрастни хора, които имат нужда от подкрепа, защото са сами или със заболявания. Ние от Фондация "Добро за всеки" се стараем да помогнем на възможно най-много от тях. Задачата ни не е лесна, защото до домовете на по-голямата част от тях трябва да отидем лично, тъй като са трудно подвижни, а някои не излизат въобще. 
 
Пенсиите им едва стигат за текущите битови сметки, лекарства, а за храна - каквото остане. Често хладилниците им са празни и изключени. Тъжно е, че има хора, които използват хладилника за шкаф. Затова - включете се в следващите седмици и месеци.
 
Положението в провинцията не е по-различно от това в София. Там дори значителна част от хората не разполагат и с хладилник. За кампаниите ни извън София можете да получите информация в раздел "Кампании"
 
Благодарим искрено и от сърце на всички дарители, които се включиха! Както знаете, ние провеждаме тази кауза в помощ на възрастни хора всеки месец. 
 
Грижата ни към тях е свързана с осигуряване на храна, дрехи, обувки, лекарства, а също и чрез плащане на текущи месечни сметки. За следващите ни кампании следете тук в сайта ни. За да не пропускате каузите ни, можете и да се присъедините към Viber канала ни тук
 
Екипът на Фондация "Добро за всеки" пожелава весели празници на всички!