Дари книги за възрастни хора в нужда от села край Перник и Монтана

Дари книги за възрастни хора в нужда от села край Перник и Монтана
Фондация "Добро за всеки" отчита още една успешна кампания - "Дари книги за възрастни хора в нужда от села край Перник и Монтана". Благодарение на последователите ни, получихме десетки книги.
 
Повече от десет доброволци се включиха в подкрепа на кампанията и обикаляха селата, за да раздадат книгите на нуждаещите се. А от своя страна там, хората, работещи в читалищата или в пенсионерските клубове, съдействаха да се съберат в обществените помещения повече техни съграждани, които копнеят, но нямат възможност да си закупят нови книги. Доброволците ни разказаха колко интересни били срещите и разговорите за автори и творби - много възрастни хора знаели имена на десетки автори, а даже и автобиографиите им.
 
Така основната задача беше изпълнена - всяка книга отиде до своя нов собственик и ще бъде прочетена. За тези хора книгите са възможност да се пренесат в света на духовното и да се зарадват на вашата човешка подкрепа.
 
Част от събраните книги бяха раздадени на жени, които сами отглеждат децата си.
 
Благодарим на всички от сърце! Благодарение на усмивките на хората от срещите, доброволците ни се върнаха в София удовлетворени, заредени и с желание да се впуснат в нова мисия в подкрепа на нуждаещи се, самотно живеещи възрастни хора.