Подкрепи възрастни хора и семейства в нужда от села край Берковица, Мездра и Монтана

Подкрепи възрастни хора и семейства в нужда от села край Берковица, Мездра и Монтана

Кампанията на Фондация "Добро за всеки" в района на Монтана, Берковица и Мездра за ноември приключи с добър успех. Общо 60 души получиха хранителни и санитарни продукти. Този път не успяхме да съберем всички продукти от списъка, но кампанията ни продължава и през декември. Нека да зарадваме тези хора за новогодишните празници - струва си!

 

Искрени благодарности към дружинката на Миглена и Петър Пейкови, а именно: Данчо, Краси, Милен и Цветомир, които освен че транспортираха и раздадоха всички останали 25 торби с храна, помогнаха да бъдат нарязани и подредени дърва на възрастни, самотноживеещи пенсионери в изброените райони.

 

Помогнахме и с плащане на сметки за ток на няколко души. За съжаление, в районите има доста хора, които живеят без ток поради неплатени сметки. Затова за новогодишните празници в ход е и кампанията ни "Плати ток на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана и Берковица" - тя е насочена към хора, които живеят изключително бедно и които нямат достатъчно храна и средства за най-основните си нужди.

 

Текущите кампании на фондация "Добро за всеки" можете да видите тук: "Кампании"

 

Включете се, защото заедно имаме силата да помогнем. Благодарим от сърце на всички дарители!

 

--------------------

 

Кампанията ни в помощ на възрастни хора и семейства в нужда от села край Берковица, Мездра и Монтана стартира. Започнахме с изпращане на хранителни и санитарни продукти за села край Берковица и Монтана.

 

Изпратихме и килими за хора, чиито домове са на цимент и е доста студено през зимата.

 

Отново благодарим на Ради, който за пореден път ни помогна с транспорта.

 

Все още имаме нужда от следните хранителни и санитарни продукти: олио, захар, сладко, пастет, вафлени изделия или бисквити, кашкавал, сирене, колбас, прах за пране, веро, тоалетна хартия, бельо - за деца, жени и мъже.

 

Благодарим на всички дарители за даренията към Фондация "Добро За всеки"!