Подкрепи възрастни хора в нужда от София с храна и санитарни продукти

Подкрепи възрастни хора в нужда от София с храна и санитарни продукти
Кампанията: "Подкрепи възрастни хора в нужда от София с храна и санитарни продукти" приключи. Храна и санитарни продукти бяха осигурения за 32-ма възрастни. Част от тях получиха бельо и лекарства чрез кампанията ни: "Дари чорапи и бельо на възрастни и деца от семейства в нужда", а средства за плащане на ток бяха отпуснати на няколко души. Немалко получиха и художествена литература, събрана чрез друга кампания на "Добро за всеки": "Дари книги за възрастни хора в нужда от села край Перник и Монтана".
 
Чрез дарение на прежда, подсигурена от дарител, пожелал да остане анонимен, донесохме радост за възрастни жени, които ще могат да разнообразят всекидневието си. Това ни даде яснота, защо да не обявим кампания за събиране на прежда и игли за плетене - още едно хоби за възрастните дами, които често са по цял ден сами.
 
Кампанията ни за набиране на храна и санитарни продукти продължава и следващия месец. Ние оставаме близо до тези хора, защото всички те са с минимални пенсии и нямат близки, които дори да им пазаруват при нужда. Искрено благодарим на доброволците, които помогнаха с транспортиране на храна до домовете на част от нуждаещите се.
 
Фондация "Добро за всеки" е доброволческа организация - всеки от вас може да се включи със задачата всеки месец да помага на възрастен човек в нужда чрез купуване на храна, лекарства, плащане на сметки и/или др.
 
Благодарим искрено от сърце на всички дарители, които се включихте!
 
Всеки един продукт е оценен, а всеки жест на внимание стопля нечие сърце!
 
Продължаваме и следващия месец, за което ни следете в сайта, секция "Кампании". За да не пропускате каузите ни, можете и да се присъедините към Viber канала ни тук