Подкрепи затруднени майки със санитарни и хранителни продукти, и стоки от първа необходимост

Подкрепи затруднени майки със санитарни и хранителни продукти, и стоки от първа необходимост

Предишна кампания в помощ на затруднени родители - виж тук

 

Кампанията ни в помощ на затруднени родители приключи. Този месец успяхме да подсигурим санитарни материали и храни за деца от 0 до 3 годишна възраст, за всички домакинства, като част от тях получиха цялостен пакет от предвидените продукти, за другата част от жените не успяхме да наберем и да дарим всичко. Това, кое домакинство какво ще получи е съобразено според възможностите на жените и най-вече коя жена живее в собствено жилище и коя е под наем, и дали имат близки, които да им помагат с месечните разходи.

 

Малка част от жените получиха и ваучери за храна. Избрахме жени, които нямат подкрепа от близки и познати и живеят под наем, жени които сами се борят за прехраната на семейството и сами отглеждат децата си. В България, сама жена да успява да подсигурява необходимото за нея и децата, да възпитава и да се грижи адекватно за здравето си, не е никак лесно. Повечето от жените, за които се погрижихме имат вече и заболявания - млади жени между 20 и 40 г., като моето виждане е, че всичко е вследствие на стреса, на които са подложени ежедневно. Вярваме, че помагайки им с основни продукти, допринесохме те да бъдат малко по-спокойни.

 

Всеки, който желае да дари продукти, в помощ на затруднени родители за в бъдеще, продуктите ще бъдат предадени на най-затруднените.