Подари радост на затруднени майки и децата им за новогодишните празници

Подари радост на затруднени майки и децата им за новогодишните празници

Щастливи сме да съобщим, че кампанията ни: "Зарадвай самотни майки от София и децата им с храни и подаръци за Новогодишните празници" завърши успешно. Общо 44 жени и 62 деца получиха значително количество хранителни и санитарни продукти, дрехи и най-важното - подаръци.

 

20 деца получиха билети за постановката Дон Кихот, като инициативата беше подпомогната от HP Inc. Други деца получиха ваучери за Ozone, Orange и Booktrading. За няколко майки осигурихме безплатни прически, а тук благодарността ни е към Олга Карлова. Част от децата получиха почерпка в Макдоналдс и KFC (макар да имахме вътрешни противоречия, се съгласихме на този подарък заради желанието на малчуганите). Цялата организация по реализиране на кампанията беше чрез Миглена Петрова, нашият нов съмишленик. Нейна идея беше да предложи на дарителите да отделят от времето си и да заведат дете с родител в Мол, кино, сладкарница или ресторант. И разбира се, много от вас се съгласиха: Петя, Михаела, Катя, Мариела, Стефан и Роси, Кремена, Емануела и Люси. Благодарим ви от сърце!

 

Искрено благодарим и на тези, които се включиха и в транспортиране на даренията до домовете на семействата: Кристиян, Марина и Петя. Благодарността ни е отправена и към OpenTag за дарените 20 броя одеала, с които зарадвахме част от жените.

 

Тази кампания беше доста по-различна от досегашните ни - беше изключително забавно както за децата, така и за родителите.

 

Екипът на Фондация "Добро за всеки" благодари на всички вас, които помогнахте тази приказка за децата да се случи. Тези деца рядко имат възможността да посетят кино, театър, да хапнат в Макдоналдс или Хепи, а също и да получат празничен подарък. Благодарим ви от сърце!

 

Към статията са добавени снимки от раздаването на храни, дрехи и подаръци.