Дари празничен пакет с хранa на възрастни хора и семейства в нужда от села край Берковица, Мездра и Монтана - кадри

Дари празничен пакет с хранa на възрастни хора и семейства в нужда от села край Берковица, Мездра и Монтана - кадри
Кампанията ни в подкрепа на нуждаещи се възрастни хора и семейства в района на Берковица, Мездра и Монтана приключи успешно. За втори път повече от 200 души получиха храна и санитарни продукти, бельо и лекарства. Дарихме също дрехи и обувки. Успяхме да помогнем с плащане на сметки за ток на хора в нужда.
 
Благодарим от сърце на Merkle и служители за това, че се включиха с финансово дарение, а друга фирма, която пожела да остане анонимна с отбор от дванадесет души се включиха в раздването.
 
Благодарим на Лидия и Ради за ентусиазма, с който всеки път се отзовават, обикаляйки десетки села в района на Монтана, за да раздават храна и всичко, изпратено от вас - дарителите. Благодарим още на: Христо и Люси, Каси и Митко за транспортирането и помощта, която оказаха на няколко самотно живеещи възрастни хора за нацепване на дърва и подреждане. 

Раздадохме и козметика, подсигурена от Glovo, за което също сме благодарни.
 
Благодарим от сърце на всички дарители и доброволци! Продължавайте да ни подкрепяте, защото заедно можем да правим повече добро.
 
Сега продължаваме с кампанията: "Дари топлина на възрастни хора в нужда". Инициативата е насочена към купуване на дърва за отопление - предимно за възрастни хора. Голяма част от тях живеят на студено и затова се стремим да помогнем за подобряване на условията им на живот. Всяка кауза си заслужава!
 
---------------------
 
Фондация "Добро за всеки" раздаде над 200 торби с храна за новогодишните празници на възрастни хора и семейства в нужда в района на Берковица, Мездра и Монтана. Дарихме също дрехи и подаръци на всички деца от семействата в списъците ни.
 
Нашите доброволци разказват: "В районите има много трудещи се, лъчезарни хора. Повечето от тях са обезсърчени, не вярват, че някой може да ги подкрепи, за каквото и да било". Разбира се, ние можем да промени това.
 
В раздаването на храни се включиха над 20 доброволци не само от София, но и от Монтанско. Успяхме да помогнем с плащане на сметки за ток на жени, които месеци наред са живели на тъмно. Не всички 200 души получиха еднакво количество продукти, решението ни да увеличим броя им от 100 на 200 е, защото получихме много пакетирани храни, които беше редно да дарим на хора в нужда, а в тези райони хората в нужда не са никак малко.
 
Събраните лекарства от кампанията до момента ще бъдат дарявани при следващо раздаване на храна, което плануваме да бъде в края на месец януари. Включете се с дарение на храни и санитарни продукти, нека отново да зарадваме повече хора в нужда.
 
Благодарим от сърце на всички дарители и доброволци!