Да усмихнем Великден!

Да усмихнем Великден!
Не е лесно да се съберат хранителни продукти за 243 пакета, разбира се когато сме повече добротворци се случва, колкото и да е кратък срока.
 
За реализирането на кампанията в дома за възрастни хора в кв. Дървеница, в София, се включиха и фирми, и физически лица. За краткия срок не успяхме да съберем всички продукти от обявения списък, но все пак дарихме приличен пакет с хранителни продукти на всеки живеещ там. Хората бяха доволни, оказа се, че част от тях са ни запомнили и от предишни кампании, които сме реализирали при тях.
 
С лъчезарни усмивки бяхме посрешнати и така бяхме изпратени на тръгване.
 
Основни дарители - Мирослав Георгиев, Силвия Николова, Тайд Платформ, Божидар Къртунов, Emili Christov, Danny Takeva, Daniela Nikolova, Мария Георгиева, Елеонора Лонтова, Диляна Апостолова, Елена Златанова, Емилия Станева, Даниела Тошкова, Светлана Цанкова, Ивелина Ваклинова, Десислава Анева, Кристиян Димитров, Моника Ламбева, Stanislava Salakirova, Мария Недялкова, Bilyana Georgieva, Илиана Йорданова, Кристина Младенова, Boriana Georgieva, Ана Христова и други.
 
И семейство, и приятели ентусиасти, които за един следобяд пакетираха всички 243 пакета - Кристина и Христо Димитрови, Мария Керемедчиева и Мариан.
 
Фондация "Добро за всеки" изказва своите искернни благодарности към всички дарители и доброволци!
 
Весели празници за всички!