Зарадвай възрастен човек от дом в София с празничен пакет с храна

Зарадвай възрастен човек от дом в София с празничен пакет с храна

За Коледните и Новогодишни празници реализирахме няколко кампании, една от които е в подкрепа на възрастните хора, от дома в кв Дървеница. Успешна кампания с достатъчно дарители и доброволци - с немалка част от тях заедно сортирахме пакетите с храна и заедно раздадохме на 29.12.2022 г.

 

Сърдечни благодарности към всички дарители, които помогнахте да реализираме отново кампания в подкрепа на възрастни хора. Оказаната помощ към възрастен човек е необходимост, която е жизнено важна за него. Това е възрастта, в която е нужно да има спокойствие - храна, топла стая и чувството, че не са сами е от най-съществено значение. Да се обединим повече хора за такива мисии, оказвайки подкрепа особено към тези възрастни хора, които нямат близки, пенсиите им са твърде малки или живеят в домове. Милосърдието е човешка черта, която помага на всеки, пречиства душата и ни прави по човечни.

 

Сърдечни благодарности към Анди Студио, Йоан-Петър, Милен, Яница Михайлова, Яна Николова, Петя Карабиберова и Николай Димов, които поеха транспорта на 230 пакета с храна и ги раздадоха с нас.

 

Благодарим Ви!