Дари помагала, книги и учебни пособия за подготовката за матурите на деца в неравностойно положение

Дари помагала, книги и учебни пособия за подготовката за матурите на деца в неравностойно положение

Какво направихме към кампанията ни "Дари помагала, книги и учебни пособия за подготовката за матурите на деца в неравностойно положение"?

 

Дни след като кампанията ни беше обявена, г-н Мирослав Яръмов, дари в помощ на образователния ни център голяма част от учебните пособия и санитарни материали, разбира се месец и половина след това те привършват, все пак това са 5 групи от по 6, 7 деца, които посещават безплатно занятия при нас по български език, английски език и математика. Разбира се имахме и други дарители, много и то ученици във 2-ри клас :) всички от ЧСУ "Българско школо". Това си беше голяма изненада за нас. Винаги е толкова приятно и забавно, когато се включват деца, толкова усмивки и радост носят те. Напълниха три кашона с дарения, единият с учебни пособия, вторият с книги и третият със санитарни материали. Благодарим Ви!

 

Разбира се имахме и още дарители, като част от тях се наеха с нелеката задача да подсигурят всички книги за библиотеката ни. Скоро ще добавим още информация за тази част от мисията ни и за дарителите! Да направим библиотека към образователния ни център е една от приоритетните ни задачи, която е важно да бъде запълнена с достатъчно литературни произведения и помагала за учениците от 5., 6. и 7. клас, посещаващи занятия при нас по български език, английски език и математика.

 

Сърдечни благодарници към Николета Аргирова и Ивелина Ваклинова, за това че от самото начало повярваха в нас и се отзовават с дарения при повечето ни инициативи. Благодаря на всички дарители - всички заедно успяхме да положим началото на образователния ни център, в които се обучават ученици, които досега не са имали шас да посещават частни или допълнителни уроци на друго място.

 

Сърдечни благодарности и към ръководството на район Младост, за това че подкрепиха каузата ни като ни предоставиха помещения за провеждането на занятията, за цялата учебна година!