Зарадвай деца в неравностойно положение от села край Монтана, Мездра, Казанлък и Правец с подарък за Деня на детето

Зарадвай деца в неравностойно положение от села край Монтана, Мездра, Казанлък и Правец с подарък за Деня на детето

Кампанията "Зарадвай деца в неравностойно положение от села край Монтана, Мездра, Казанлък и Правец с подарък за Деня на детето" завърши с успех.

 

За краткото време, в което я обявихме, успяхме да съберем достатъчно книжки, играчки, лакомства и др., за да зарадваме много деца по случай 1 юни. Бяхме си поставили за цел да стигнем до 180 деца, но за радост осигурихме по нещо за повече от 200 деца. Разбира се, успехът се дължи основно на нашите дарители и на доброволците.

 

Основен дарител за района на Монтана, Берковица и Мездра беше: Комисията за финансов надзор.

 

Основен дарител за района на Правец беше: Спонтанен акт на доброта/Random act of kindness и BBYO

 

Благодарим на всички дарители: Николета Аргирова, Elena Milenkova, Мария Костова, Denitza Mantcheva, Tanita Matanska, Клавдия Славова, Десислава Микова, Йоана Атанасова, Вера Георгиева, Ивелина Ваклинова, Мария Рачева, Ниделина Степанова, Виктория Василева, Десислава Петкова, Златина Тенева, Ивелина Желева, Vasilena Valentinova, Силвия Георгиева, Веселина Иванова и др., които помогнаха да зарадваме и дечица в Казанлък, а освен това добавихме и дома за деца в Самоков.

 

Благодарим на Венко и Диана за помощта при транспортирането на подаръците!

 

Прекланяме се пред всички дарители и доброволци. Всеки жест на доброта е безценен и означава много за децата и за нас. Благодарим ви и се надяваме, че ще можем да разчитаме на вашата подкрепа и занапред.

 

Още кадри:

https://www.facebook.com/dariznaniebg/posts/395860050087212

https://www.facebook.com/deian.dimitrov.3/posts/7556029701113598

https://www.facebook.com/dobrozavseki/posts/474685938555079