Подари щастлив Великден на малчугани от социално слаби семейства в села край Монтана, Берковица, Мездра, Правец и София

Подари щастлив Великден на малчугани от социално слаби семейства в села край Монтана, Берковица, Мездра, Правец и София
Усмивките и топлината на сърцата са знак, че една кампания е успешна. А когато усмивките са детски, удовлетворението е още по-голямо. Затова казваме голямо "Благодаря" на всички, които подкрепиха кампанията ни за осигуряване на подаръци за Великден за деца от социално слаби семейства в села в няколко района.
 
Благодарение на прекрасните дарители над 700 деца и младежи от села край Монтана, Берковица, Мездра, Правец, Казанлък получиха пакет с лакомства и козунак за Великден. Дар имаше и за деца от домове в Дрен и Самоков. Не подминахме ученици от София. Кампанията ни беше обявена за 200 деца, но надминахме желания резултат няколко пъти.
 
Включиха се много фирми, ученици от различни класове от София и други градове, които дори лично помогнаха с опаковане на подаръците за своите връстници в нужда. Списъкът с дарителите е огромен, за което благодарим на всички.
 
Получихме безценната подкрепа на много доброволци, които помогнаха с транспортирането на даренията. В последната седмица от кампанията всеки ден изпращахме пълни коли с дарения.
 
Благодарим от сърце на всички вас, дарителите и доброволците! Успяхме да зарадваме много деца, а това е толкова ценно. Поклон пред всички!