Дари празничен пакет с храна за Великден на възрастни хора и семейства в нужда от села край Берковица и Монтана

 Дари празничен пакет с храна за Великден на възрастни хора и семейства в нужда от села край Берковица и Монтана

Фондация "Добро за всеки" постигна още една успешно изпълнена кампания! Преди Великден си поставихме за цел да осигурим празничен пакет с храна на 100 души в районите на Берковица и Монтана. С подкрепата на дарители и доброволци успяхме да достигнем до близо 300 души.

 

Благодарнистта ни е безкрайна към всички вас - дарителите, отзовали се за пореден път на призива ни да подкрепим заедно възрастни хора и семейства в нужда.

 

Повече от десет доброволци се включиха при транспортирането на хранителните продукти и близо толкова разнасяха храна в над десет села в районите. Огромни благодарности към хората от детска кухня ФУРИСТО, които изпратиха техен служител с бус, за да ни помогне, а преди това се включиха с дарения в друга наша мисия. Благодарим от сърце на Ради, Деян и Живомир Илиев, и те с пълни до горе автомобили се включиха в транспорта на пакетите.

 

Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата. Целият екип на "Добро за всеки" оценява високо с вълнение получената помощ. Искрено се надяваме, че и занапред ще отговаряме на доверието ви, а вие ще продължите да сте до нас, за да можем ЗАЕДНО да даваме материална и духовна подкрепа на хората в нужда. Благодарим ви!

 

Основен дарител: Bosch Digital Bulgaria