Да подкрепим многодетна майка

Да подкрепим многодетна майка
Приятели, нека се обединим в едно и заедно да подкрепим каузата за Анета. Жената изцяло разчита на дарения. Въпреки че й е трудно да работи, най-вече след процедурите на химиотерапия, тя от време на време чисти частни домове. В момента Анета е 35 кг., на обезболяващи е и абсолютно сама се грижи за две от децата си. Всяка сутрин ги води на детска градина и вечер ги взима. Има моменти, когато вечер няма какво да сложи на трапезата за да нахрани децата си. Анета казва: "моля се децата да не боледуват, защото вкъщи често няма храна, поне в градината през деня са нахранени".
 
Събраните средства се даряват на Анета периодично, защото от време на време има все още проблеми с бащата на децата й, който понякога й взима и пари. За тези, които не знаят, Анета години наред е била психически и физически тормозена от съпруга си.
 
Ако имате желание и възможност, подкрепете я, кой с каквото прецени: хранителни и санитарни продукти, ваучери за храна, парични средства, дрехи. За повече въпроси можете да ни звъннете или пишете на: 0879339009