Зарадвай деца от бедни семейства и такива от домове с подарък за Първи юни

Зарадвай деца от бедни семейства и такива от домове с подарък за Първи юни

За празничния ден на детето 1 юни зарадвахаме деца в неравностойно положение, както и настанени в различни социални институции. Желанието на екипът ни бе да дари усмивка и радост на децата, които са лишени от тази привилегия и често са забравени на този празник.

 

Близо 300 деца на възраст между 2 и 17 години от бедни семейства в гр. София и села около Правец, Монтана и Мездра получиха подаръци за своя празник. Особено радостни и ентусиазирани бяха децата от домове за специални грижи в гр. София, гр. Самоков, района на Казанлък и с. Дрен.

 

Лакомства, ученически пособия, детски книжки и нови играчки бяха част от даренията за малчуганите, в чийто живот подаръците липсват, дори когато има повод за тях.

 

Подпомагането на деца в неравностойно положение е благородна кауза, която докосва всеки човек. Българите сме хора с добри сърца и имаме желанието да помагаме при една ясна кауза.

 

Много дарители се включихте в инициативата ни и чрез вашата помощ вместо на 220 деца, екипът ни успя да зарадва близо 300 в страната.

 

Добрият пример винаги е заразителен!

 

Кадри и отзиви:

https://www.facebook.com/deian.dimitrov.3/posts/6181456908570891