Подкрепи възрастни хора и семейства в нужда от Монтанско с хранителни продукти

Подкрепи възрастни хора и семейства в нужда от Монтанско с хранителни продукти
10 юли 2022
Резултати виж тук

 

Продължаваме втори месец с набирането на дълготрайни пакетирани хранителни продукти за 75 домакинства, живеещи в района на Монтана. Това са хора с ниски доходи, които имат силна нужда от хранителни продукти.

 

Продуктите, които набираме са:

 

- олио;
- захар, брашно;
- ориз, леща;
- пастет, консерви с месо/риба;
- вафлени изделия, бисквити;
- прах за пране.

 

Приемаме и ваучери за храна.

 

Търсим и доброволец, който да съдейства с транспорт на продуктите в деня на раздаването.

 

Продуктите се събират до 16 септември, а раздаването им ще се състои между 16 и 20 септември (петък-вторник) в села, в района на Монтана.

 

Желанието на фондацията е всеки месец да дарява хранителни продукти на хора от различни райони на България, които живеят в условия на бедност и не виждат изход от положението, в което се намират.

 

В условия на пандемия и все по-нарастваща инфлация за хора с ниски доходи, животът става дори по-труден. Подкрепете ги! С жеста си ще подарите на тези хора и лъч светлина и загриженост, от които те имат силна нужда.

 

Даренията се приемат в офиса ни: в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

 

Можете да ги изпратите и до офис на куриерските фирми:

 

- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да подпомогне каузата ни и с парични средства, които ще използваме за зареждане на гориво, за транспортиране на даренията:

 

1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Правец

 

2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Правец

 

Кампанията е до 17 септември, 2022г.

 

Снимката е от тук

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.