Текуща кампания: Подкрепи с храна и санитарни продукти нуждаещи се възрастни хора от села до Берковица, Мездра и Монтана

Текуща кампания: Подкрепи с храна и санитарни продукти нуждаещи се възрастни хора от села до Берковица, Мездра и Монтана
17 юни 2024
Фондация "Добро за всеки" набира пакетирани хранителни продукти за районите на Монтана, Мездра и Берковица. Желанието ни е да подпомагаме над 100 души всеки месец. За да успеем в това начинание се нуждаем от подкрепата на всеки дарител. Голяма част от възрастните хора в изброените райони живеят изключително бедно. Често гладуват и се лишават от жизненоважни лекарства. Не са никак малко хората с пенсии от 400 до 500 лева, някои са и без ток, а зимата често и без отопление.
 
Сега започваме постоянна кампания за набиране на пакетирани храни, а есента ще имаме кампания и за набиране на средства за купуване на дърва. Не можем да пренебрегнем факта, че тези хора живеят изключително тежко, затова целата ни чрез тази компания е да бъдем до колкото се може до повече пенсионери.
 
За момента можете да дарите хранителни продукти - боб, леща, ориз, олио, захар, брашно, макарони, юфка, лютеница, конфитюр и др. Санитарни продукти - прах за пране, веро, тоалетна хартия и др.
 
Раздаването на продукти в районите ще бъде съобразено с количеството на даренията, с които разполагаме. Тоест - от изброените пакетирани храни, разполагайки с достатъчно количество за 30-40 души, ще бъде веднага организиран транспорт до район.
 
Даренията се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. "Александър Малинов" №51, ТЦ "Метро Сити". Офисът е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч. след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.
 
Можете да изпратите продукти и до офис на куриерска фирма за своя сметка:
  • до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 378, номер на офис - 298;
  • до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Мисията за момента е постоянна.

 

Можете да дарявате всеки месец. Кадри от раздаването на продукти ще качваме периодично в сайта на фондацията.

 

Преди да купите продукти, можете да ни се обадите на 0879339009, за да ви дадем информация от кои продукти има недостиг.

 

Можете да дарите и ваучери за храна, с които ще можем да набавим липсващи продукти от списъка или да купим по-нетрайни храни непосредствено преди раздаванията.

 

Можете да дарите и парични средства:

  • Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

  • Revolut

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: пенсионери - Монтана, Мездра и Берковица

 

Паричните средства ще се използват за купуване на чорапи и гащи според нуждите на хората, а също и за гориво при транспортиране на даренията.

 

Защо да подкрепите инициативата ни? Стремежът на Фондация "Добро за всеки" е да помага на хора в нужда, а голямото ни желание е да обхващаме все повече хора. За целта имаме нужда от най-ценното - обединение и подкрепа от всеки от вас - нашите дарители. Важно е да сме много и всеки да се включва с толкова, с колкото може, защото няма малки и големи дарения. Всеки получен пакет ориз и всеки дарен лев са от полза.

 

Благодарим ви от сърце!

 

Ще получите ли сертификат за дарението си? Да, при поискване.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

 

Снимката е от минала кампания в района на Монтанско