Текуща кампания: Да подкрепим жена, чиято цел е светло бъдеще за децата й

Текуща кампания: Да подкрепим жена, чиято цел е светло бъдеще за децата й
25 август 2023

Резултати, виж тук

 

Фондация "Добро за всеки" подпомага жени в затруднено положение, които отглеждат децата си сами. Помощта ни, която започна в началото на 2022 г., се състои в дарения на хранителни продукти, санитарни продукти, учебни пособия; купуване на лекарства; плащане на текущи сметки и др.

 

Обръщаме се към вас с нова кауза в подкрепа на майка и двете ѝ деца. Младата жена е била жертва на домашно насилие в продължение на години, а вече се грижи сама за децата си (шести и седми клас).

 

Въпреки че вследствие на насилието жената е с неврологичен проблем, тя е борбена и иска да осигури светло бъдеще за децата си. За съжаление, в момента минава през нови трудности - децата са поели по пътя на зависимости. Близо година и половина децата посещават психолози към училището в което учат, след това и частно. След месеци труд от страна на психолози и социални се стига до заключението, че казусът е труден и жената трябва да даде децата си в държавна институция. След като беше проучила всички места, където биха дали качествено лечение от зависимости на децата й, жената С. А. се обърна към нас с надежда да я подкрепим и този път. Досега фондацията ни е подпомагала няколко пъти семейството с хранителни продукти и лекарства. Сега целта е да осигурим средства, за да може по-малкото дете да бъде в комуна за половин година, като то ще продължи да посещава досегашното си училище онлайн. Може и да бъде преместено в училище, което е в близост да базата на лечебния център.

 

Със свои усилия С. А. е успяла да осигури плащането на първата месечна такса, която е 1400 лева.

 

Нашата задача е да се сплотим и да застанем в отбора на С. А., като събираме месечно сумата за следващите пет месеца. Призоваваме всеки, който има желание и възможност, да дари средства и да помогнем на семейството да тръгне по нов път с повече спокойствие и увереност, каквито всеки човек заслужава.

 

Необходимата сума за пет месеца е 7000 лв. 

 

Можете да подпомогне каузата ни на:

  • Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Фондация Добро за всеки
  • Revolut
@dobrozavseki
Тел: 0879339009

 

Основание за превод: дарение за С. А.

 

Кампанията е в ход до 31 декември 2023 г.

 

Името на жената е обозначено с инициали, поради факта че тя не желае публичност. Фондация "Добро за всеки" застава зад нея и гарантира, че събраните средства ще послужат за плащане на таксите в комуната. Всички протоколи за отпуснати дарения, може да бъдат предоставени на дарител при поискване, включително и документи подкрепящи истинността на каузите.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.