Текуща кампания: Подари цветя в саксия и семена на възрастни хора в нужда от района на Берковица, Монтана и София

Текуща кампания: Подари цветя в саксия и семена на възрастни хора в нужда от района на Берковица, Монтана и София
16 май 2024

Фондацията ни се грижи за стотици хора, изпаднали в затруднение, от десетки населени места в областите София, Враца, Казанлък, Перник, Монтана и Берковица. Вече повече от две години екипът ни дава всичко от себе си, за да подобри живота на колкото може повече пенсионери с ниски доходи, самотни майки, деца в неравностойно положение и представители на други рискови групи.

 

"Добро"-то, което поднасяме на хората, с които работим, най-често е под формата на храна и ценни вещи за домакинството, но организацията ни помага и с покриването на битовите сметки, подарява книги на самотните хора по селата, а сега намерението ни е да поднесем и цветя. Защото шепа красота, която цъфти под прозореца ви, наистина може да промени ежедневието ви.

 

Помогнете ни да внесем усмивки в дните на над 80 възрастни хора от села край Берковица, Монтана и София, като изпратите цвете или семена за градинките им и всекидневните им.

 

Какво да изпращате? Можете да дарявате каквото и колкото можете от следния списък:

  • семена и луковици за различни цветя;
  • цветя в саксии;
  • всякакви саксии и кашпи с различни размери;
  • тор;
  • пръст (земя).

Даренията се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите дарения и до офис на куриерските фирми за своя сметка:

  •  до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
  • до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Ако прецените можете да дарите и парични средства, с които ние ще купим цветя и саксии:

  • Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

  • Revolut

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: дарение за цветя и саксии

 

Защо да се включите? Болшинството от възрастните хора в малките населени места, които доброволците на "Добро за всеки" посещават редовно, живеят сами и рядко успяват да се видят дори със съседите си, които не са зад оградата, а живеят на километри разстояние. Цъфналите цветя често са най-голямата радост за тези хора, които, въпреки затрудненията си, продължават да полагат грижа за градинките и уюта в домовете си.

 

Кампанията е в ход до 10 юни 2024 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

 

Снимката е от тук