Щастлив Великден за най-малките от селата Джурово, Осиковица, Разлив и Видраре

Щастлив Великден за най-малките от селата Джурово, Осиковица, Разлив и Видраре
27 март 2023

Резултати виж тук

 

За малките деца Великден е забавно тържество, изпълнено с шоколадови зайчета, борене с яйца и вкусен козунак.

 

Има и други деца - за тях празник е, когато има нещо за вечеря на скромната семейна трапеза. Лакомствата и играчките за тях са лукс, ако изобщо ги получат. Общо 115 деца на възраст между 2 и 5 години от крайно бедни семейства в селата Джурово, Осиковица, Разлив и Видраре прекарват по-голямата част от деня си в детските градини в тези села. Директори и възпитатели правят всичко възможно да им осигурят щастлив живот, не само докато са под техните грижи. Често е непосилна задача за повечето от тях - понякога се свързват с нас за дрехи и обувки, даряваме неведнъж и играчки и книжки, за обогатяване на асортимента на заведенията.

 

Екипът ни прегърна каузата да направим нещо по-специално и запомнящо се за тези малчугани. Да им подарим радост за Великден!

 

Ето защо сега се обръщаме към вас дарителите за подкрепа, за да обогатим Великден с любимия празничен елемент на всяко дете – подаръците.

 

Какво да изпратите?

  • лакомство, подходящо за деца до 5 години - бисквити, сурови барчета, солети, натурален десерт и др.;
  • плодов сок;
  • плодове;
  • малка играчка или книжка.

Приемаме и ваучери за храна, с които да закупим плодове в деня преди раздаването на подаръците. Това са стоки, които по-бързо се развалят и е по-добре да се закупят малко преди да отидем до селата.

 

Книжките може да са за четене или оцветяване (тук може да добавите и моливи). Може да изпращате и всякакви играчки, за които смятате, че са подходящи за деца между 2 и 5 години, но нека не бъдат много обемни.

 

Децата от семейства в затруднено положение са свикнали, ако изобщо получават подаръци, те да са такива, от които имат нужда и рядко имат шанс да се сдобият с играчка или лакомство, защото тези подсладители на живота са лукс за родителите им. Едно малко пакетче с радост специално за тях ще вълнува сърцата им седмици наред.

 

Даренията се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите продукти и до офис на куриерските фирми:

 

- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да дарите и парични средства:

 

1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

 

2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: Великден

 

! ВАЖНО! Търсим и двама доброволци с транспорт, които да се включат в раздаването на подаръците в селата Джурово, Осиковица, Разлив и Видраре между 18 и 21 април. Необходимо е да се свържете с нас, за да заявите желанието си да участвате на място.

 

Кампанията е в ход до 14 април 2023 г.

 

Снимката е от тук

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

 

-----------

 

Реализирани кампании в района на Правец за деца от семейства в неравностойно положение:

"Подари коледен подарък на дете от дом в София, Самоков, Дрен и Казанлък" - резултати, виж тук

"Подари запазен телефон или лаптоп на деца в неравностойно положение" - резултати, виж тук

"Зарадвай деца в нужда от Монтана, Правец и София с дрехи, обувки и пособия за първия учебен ден" - резултати, виж тук

"Зарадвай деца, от семейства в неравностойно положение, с малък подарък за 1 юни" - резултати, виж тук

"Подкрепи ученици от село до Правец с храна и учебни пособия" - резултати, виж тук