Подари коледен подарък на дете от дом в София, Самоков, Дрен и Казанлък

Подари коледен подарък на дете от дом в София, Самоков, Дрен и Казанлък
22 ноември 2022

Резултати виж тук

 

Коледа наближава, затова искаме тази година да се опитаме да направим този празник малко по-вълшебен и специален за децата, лишени от родителска грижа. Те може би знаят, че Дядо Коледа е измислен, но пък ние ще им покажем, че съществуват хората с добри сърца.

 

Помогнете ни да зарадваме 131 деца и да им вдъхнем надежда, че по Коледа стават чудеса, защото няма нищо по-прекрасно от искрената детска усмивка.

 

Ето какво е необходимо да направите в няколко лесни стъпки:

 

1. Подберете подходящ подарък за дете между 1 и 18 години. Това може да бъде, например:

 • играчка;
 • книжка;
 • пъзел;
 • шапка и ръкавички;
 • комплект за рисуване или др.

Тъй като в домовете има и по-големи деца, съобразете подаръка с възрастта им. Един 17 годишен тийнейджър може би няма да се зарадва на плюшена играчка :) За тях по-подходящи биха били:

 • козметика;
 • шал, шапка, ръкавици;
 • бижу;
 • слушалки;
 • топка или хилки за тенис на маса или федербал;
 • чанта;
 • бордова игра и др.

2. Добавете лакомство. Коледа преди всичко е съвкупност от вкусове и аромати, а и няма дете, което да не обича сладко, затова нека го зарадваме с вкусен десерт.

 

3. Ако желаете и имате вдъхновение, можете да добавите към подаръка и картичка с мило послание към детето, за което сте подготвили своя подарък. Така той ще стане още по-специален и ценен.

 

4. Поставете всичко в кутия или плик и изпратете за ваша сметка към фондацията или донесете на място в офиса ни, след предварителна уговорка по телефона.

 

И това е всичко :) След като се съберат всички подаръци, нашите доброволци ще ги прегледат, сортират и ще се погрижат да пристигнат навреме за празника до всяко дете.

 

Сърдечно ви молим да изпращате само нови играчки, книги и други подаръци, а лакомствата да са в срок на годност.

 

Тук можете да разгледате таблицата с наличности и да се ориентирате за каква възраст и пол все още няма осигурени подаръци.

 

Кампанията е в ход до 20 декември.

 

Може да изпратите подаръка си по куриер за ваша сметка или да ги занесете лично до офиса на фондацията ни: кв. Младост 3, бул. "Александър Малинов" 51, ТЦ "Метро Сити".

 

Там ще ви очакваме всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 19:00 часа, след предварителна уговорка на телефон 0879 339 009 (Мариана). Ако посочените дни и часове не са удобни за вас, можете да се обадите и да помислим за друга възможност.

 

За повече информация или нужда от съдействие при подготвянето на подаръка, можете да се обърнете към координатора на мисията Людмила Петкова на телефон 0894 500 189

 

-------

 

Ако желаете можете да дарите и парични средства, с които ние ще закупим подходящ подарък за децата.

 

1. Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
 
2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki
Tel: 0879339009
 
Основание за превод: Коледа

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.