Дари плюшени играчки и книги за деца от бедни семейства в района на Берковица и Монтана

Дари плюшени играчки и книги за деца от бедни семейства в района на Берковица и Монтана
22 януари 2024

Резултати, виж тук

 

По време на една от редовните си акции за раздаване на хранителна помощ на бедни семейства от села край Берковица и Монтана, доброволците на Фондация "Добро за всеки" срещат три дечица, които играят с кашон, превърнат от самите тях в автомобил с нарисувани с химикал врати и прозорци. Подобна изобретателност у децата е фантастична, насърчава се и заслужава похвали, но в случая точно с тези три деца тази изобретателност е нужда.

 

Бедните семейства в посочените райони, а и в много други региони в страната, едва успяват да се изхранват, какво остава да могат да осигурят играчки или книги за най-малките си членове. Малчуганите по селата край Берковица и Монтана рядко разполагат с повече от една-две играчки и книжки, а всички знаем колко полезни са те за развитието на различни умения у най-малките. Досещате ли се вече какво можете да направите за тях?

 

Зарадвайте деца от села край Берковица и Монтана с:

  • плюшени играчки – нови или много добре запазени ползвани;
  • детски книги - нови или много добре запазени ползвани; Можете да изпращате художествена литература, енциклопедии, комикси, поредици, романи, приказки и т.н., подходящи за деца между 0 и 10 години.

Важно! Ако решите да дарите стари плюшени играчки, завъртете ги в пералнята преди да ги изпратите към децата. Ще е чудесно, ако някоя мека животина има нужда от закърпване или друга "операция", да му я осигурите, за да се представи в най-добрата си форма пред новия си приятел.

 

Къде? Можете да изпращате дарения по куриер за своя сметка до следните адреси: 

  • Спиди, офис Монтана, бул. „3-ти март“ №30
  • Еконт, офис Монтана, Индустриална
Получател: Лидия Костова
Телефон: 087 611 0048
 
Ако сте в София, можете да предадете дарението си и лично в офиса на Фондация “Добро за всеки”, който се намира на следния адрес:
  • ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити".

Офисът е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 ч. и 18:30 ч., заповядайте след предварителна уговорка на телефон 087 933 9009.

 

Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да дарите и парични средства:

  • Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

  • Revolut

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: кампания - плюшени играчки

 

Защо да се включите? Преживяванията с любима играчка и емоциите от вълнуваща книга - тези две изграждат едни от най-милите спомени за детството. Десетки деца от села край Берковица и Монтана в момента създават бъдещите си детски спомени без тези ценни помощници. Подари им ги.

 

Ще получите ли сертификат за дарението си? Да, при поискване.

 

Кампанията е в ход до 1 март 2024 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

 

Снимката е от тук