Плати сметка за ток и осигури топлина на нуждаещи се пенсионери за Коледа

Плати сметка за ток и осигури топлина на нуждаещи се пенсионери за Коледа
27 ноември 2023
Резултати, виж тук
 
Десетки възрастни хора от района на Монтана и Берковица живеят на студено и тъмно заради неплатени сметки за ток. Включете се и ги подкрепете.
 
Доброволци на Фондация "Добро за всеки" често обикалят по селата, за да раздават хранителни и санитарни продукти и това, с което се сблъскват от известно време, е, че значителна част от пенсионерите в района на Монтана и Берковица живеят без ток. Може ли дългогодишен учител по химия, например, да живее на свещи в 21-и век? За съжаление, хората в това положение не са малко. Призоваваме ви да се обединим и заедно да ги зарадваме, като им помогнем в студеното време (а и не само) да имат ток.
 
Фондация "Добро за всеки" помага с храна, санитарни продукти, завивки, дрехи, дори и посуда. Това, за което се обръщаме към дарителите, е да внесем светлина в дома на тези хора, които години живеят в безизходица. Макар и да не ги познавате лично, вие сте техните близки - да им подадем ръка!
 
Можете да ни се обадите, а ние ще ви предоставим абонатни номера, за да платите лично сметка. Можете и да преведете парична сума на банкова сметка на Фондация "Добро за всеки":
 
Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Фондация Добро за всеки
 
Revolut
@dobrozavseki
Тел: 0879339009
 
Основание за превод: сметки за ток Монтана и Берковица
 
Защо да се включите? Всеки човек заслужава любов и доброта. Тези възрастни хора имат нужда да им подадем ръка, за да живеят малко по-спокойно.
 
Споделете за мисията ни с приятели и в социалните мрежи. Да дарим топлота, топлина и светлина на тези хора.
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.
 
Снимката е от минала кампания в района на Монтанско