Помогни с храна и парични средства на нуждаещи се хора пострадали от наводнението в района на Берковица

Помогни с храна и парични средства на нуждаещи се хора пострадали от наводнението в района на Берковица
20 юни 2023
Резултати, виж тук
 
Усилията на екипа ни тази и следващата седмица се насочват към хора, пострадали от наводненията край Берковица. Както знаете положението в района беше критично, наложи се десетки къщи да бъдат отводнени, имаше и хора, които бяха преместени временно от домовете си. На част от домакинствата бяха повредени и електроуредите.
 
Тези дни няколко души от екипа ни заедно с доброволци посетиха района, беше закарано малко количество хранителни продукти. След посещението, решихме да направим по-голяма акция за набиране на хранителни и санитарни продукти, ваучери за храна и парични средства. 
 
Помогнете ни да подсигурим повече хранителни и санитарни продукти, така ще можем да помогнем на повече домакинства. Голяма част от хората в района не разполагат с много възможности, а сега ситуацията допълнително утежнява положението им. 
 
Можете да изпращате всякакви храни и битови консумативи, които сметнете за подходящи.
 

Даренията се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите продукти и до офис на куриерските фирми:

 •  до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
 • до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да дарите и парични средства:

 • Банкова сметка в ОББ
  IBAN: BG75UBBS80021029788350
  BIC: UBBSBGSF
  Титуляр: Добро за всеки Фондация
 • Revolut
  IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
  BIC: REVOLT21
  @dobrozavseki
  Тел: 0879339009

Основание за превод: дарение за района на Берковица

 

Хранителни и санитарни продукти ще бъдат транспортирани от екипа ни и доброволци до селата: Сумер, Трифоново и Крапчене между 25 и 30 юни. При положение, че даренията са повече ще посетим района няколко пъти.

 

Кампанията е в ход до 12 юли 2023 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.