Зарадвай дете в нужда с подарък за Коледа

Зарадвай дете в нужда с подарък за Коледа
1 ноември 2023

Резултати, виж част 1, част 2 и  част 3

 

Каква е стойността на един подарък? Зависи от това кой го получава. В районите на Правец, Мездра, Монтана, Берковица и Казанлък, където Фондация "Добро за всеки" помага на семейства в нужда, има много хора в затруднено положение. Когато правим кампании на място и раздаваме дарените от вас храни и материали, виждаме и че децата нямат достатъчно и подходящи дрехи и обувки, нямат учебни материали и рядко притежават полезни игри и играчки.

 

Фондацията вече полага усилия, за да осигури най-важното в списъка, като с ваша помощ събрахме и доставихме вещи за децата. Желанието ни е за Коледа да направим нещо повече и да донесем на децата радост и усещане за любов. Затова ви призоваваме да се включите в кампанията и заедно да подарим щастие на 365 деца в неравностойно положение от изброените райони. Изпратете ни книжка, играчка или лакомство, които ние ще насочим към децата.

 

С даренията от тази мисия ще бъдат зарадвани също децата и младежите (на възраст между 2 и 18 години) от четири дома в Казанлък, Самоков, София и Дрен.

 

Какво да изпратите? Пригответе играчки, книжки, ученически пособия, лакомства или друго, подходящо за подарък, опаковайте го в кутия или плик и го изпратете към офиса ни, като не забравяте да посочите за каква възраст и пол е подаръкът. Приемат се САМО НОВИ вещи, играчки и книги.

 

Следете тази таблица с наличности, за да се ориентирате за каква възраст и пол все още се търсят подаръци.

 

Подаръците се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да ги изпратите и до офис на куриерските фирми за своя сметка:

  • до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
  • до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Ако прецените можете да дарите и парични средства, с които ние ще закупим подходящ подарък за децата:

  • Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
  • 2. Revolut
@dobrozavseki
Tel: 0879339009
 
Основание за превод: Коледа
 
Защо да се включите? Детските усмивки са безценно богатство. Желанието ни е да осигурим на десетки деца не само най-необходимото от бита, но и игри, които да им помогнат да усетят радостта от детството. С ваша помощ заедно можем да го направим.
 

Подаръците ще се раздават на децата между 21 декември и 30 декември, като в този период ние ще имаме нужда от доброволци за сортиране, разпределяне и товарене на подаръците за акциите, както и ентусиасти с лични автомобили, които да съдействат с транспорта. Ако се припознавате в някоя от тези роли, свържете се с нас на: 0879339009, за да заявите желанието си да се включите и да ви дадат информация за конкретните дати, на които ще имаме нужда от помощта ви.

 

Кампанията е в ход до 20 декември 2023 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

 

Снимката е от миналогодишната ни Коледна кампания в полза на децата от домовете в Казанлък, Самоков, София и Дрен.