Подкрепи самотно живеещи възрастни хора в София с хранителни продукти

Подкрепи самотно живеещи възрастни хора в София с хранителни продукти
15 юни 2022
Резултати виж тук
 
Продължаваме с мисия в помощ на възрастни хора, в нужда, съвместно с TimeHeroes.org
 
Ние от Фондация "Добро за всеки" целим всяка седмица да подсигуряваме хранителни продукти, на нуждаещи се възрастни хора от кв. Младост и други близки квартали. Става въпрос за хора над 70 годишна възраст, самотно живеещи, с минимална пенсия и без близки хора, които да поемат част от битовите им разходи.
 
В момента обгрижваме 45 човека. Ако мисията потръгне успешно, екипът ни има готовност да включи в списъка и още възрастни хора в нужда.
 
Целта е снабдяване със следните хранителни продукти: олио; оцет; брашно; захар; макарони/фиде; консерви; сладки неща по избор - руло, шоколад, локум, вафли, сухи пасти и др.; сирене; кашкавал; колбас; прясно и кисело мляко; масло; плодове и зеленчуци; тоалетна хартия; салфетки; други продукти по ваша преценка.
 
Приемат се също ваучери за храна, с които да се закупуват продукти с по-кратък срок на годност - месо, яйца и др.
 
Много възрастни хора, изпаднали в ситуация на крайна бедност, не виждат изход от нея. Ето защо кампании като тази им носят надежда, че все пак не са сами и ще получат шанс да изживеят тези свои мъдри години по-достойно. А колкото повече хора се обединим около каузата, толкова повече ще бъдат и онези, на които може да бъде помогнато.
 
Даренията се събират на място в гр. София, кв. Младост 3, бул. Александър Малинов 51, ТЦ "Метро сити", всеки ден. Хранителни продукти може да занесете лично или да ги изпратите по куриер. За посещение се обадете на 0879339009, за да се координираме, защото не винаги има човек в склада ни.
 
Може да помогнете и с парична сума на:
 
1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Дълголетие
 
2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Дълголетие
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.
 
Снимката e от тук