Подкрепи затруднени майки със санитарни и хранителни продукти, и стоки от първа необходимост

Подкрепи затруднени майки със санитарни и хранителни продукти, и стоки от първа необходимост
7 юли 2022
Резултати виж тук

 

Част от акциите, в които участваме ни водят до домове за временно настаняване на жени и деца, където се запознаваме с техните нужди и така постепенно започнахме да помагаме на затруднени майки с месечни дарения, първо на консумативи, впоследствие и на хранителни продукти и ваучери за храна. Неща, които да им помогнат в отглеждането на децата им, а и те да бъдат по спокойни в този труден момент от живота си.

 

Понастоящем става въпрос за около 35 семейства (25 от София и 10 във Велико Търново, Силистра и Стара Загора), в някои от които има по четири деца, като заплатата на майките не им позволява да се справят с различни текущи разходи - за памперси, санитарни и хранителни продукти, и други.

 

Подкрепете ни в усилието ни да подсигурим пакет с консумативи за децата и хранителни продукти и стоки от първа необходимост за всяко домакинството всеки месец, и дори да разширим мрежата си, като включим повече жени, които се нуждаят от подобна опора.

 

Целта е всеки месец да бъде раздавани пакети с консумативи, които да съдържат:

- памперси;
- адаптирано мляко за бебета (Фризолак или Аптамил 1 и 2) или пюрета и храни, подходящи за деца до 2 години;
- прах за пране (подходящ за малки деца), веро;
- пакет тоалетна хартия, кухненско руло, салфетки;
- мокри кърпи;
- дамски превръзки;
- козметика за майката и бебето.

 

Можете да добавите по свой избор и други продукти, свързани с майката и бебето, както и дълготрайни пакетирани хранителни продукти (олио, захар, брашно, ориз, лютеница и др.), както и да изпратите ваучери за храна, които майките ще получат, за да закупуват продукти, от които имат нужда текущо.

 

Хранителните и санитарни продукти, и стоките от първа необходимост ще бъдат раздавани на жените в офиса на фондацията, в гр. София всеки вторник, сряда и четвъртък.

Ваучерите за храна ще бъдат изпращани на затруднени жени във Велико Търново, Силистра и Стара Загора.

 

Нуждата от храна, нуждата да бъдат платени текущите сметки навреме, да бъдат осигурени дрехи, лекарства и всякакви стоки от първа необходимост, понякога са непосилни за самотен родител, дори той да има работа. Ето защо екипът на фондацията иска да подкрепи тези хора, за да снеме част от тежестта от плещите им и да им помогне да са по-спокойни.

 

Даренията се приемат в офиса ни, в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити", всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на телефон 087 933 9009. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

Можете да изпратите продуктите си и по куриер за ваша сметка, без значение кой ден:
- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Добро за всеки", Мариана Костова
Телефон: 087 933 9009

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да подпомогне каузата ни и с парични средства на:
 
1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Майчинство
 
2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Майчинство
 
Кампанията е до 10 септември, 2022 г.
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.