Да усмихнем Великден!

Да усмихнем Великден!
16 март 2023

Резултати виж тук

 

Всички ставаме по-добри и благородни по Великден. Да приемам предизвикателството! Нека зарадваме и трогнем с внимание и подкрепа 243 самотни възрастни хора, които живеят в Дом "Дълголетие" в кв. Дървеница в София. Хора, които нямат близки, а други рядко са посещавани.

 

Целта на нашата благотворителната кампания е да зарадва възрастните хора с хранителни продукти, които ще разнообразят трапезата им за празника. Благотворителността винаги се отплаща. Ние от Фондация "Добро за всеки" вярваме, че хората могат да се променят в един миг, само ако веднъж подадат ръка на човек в труден за него момент.

 

Подкрепете мисията ни от днес до 10 април 2023г.

 

Възрастните хора в Дом "Дълголетие" нямат възможност да приготвят сами храната си, ето защо нямат нужда от трайни продукти. За това ние сме подбрали продукти, които може да се консумират без топлинна обработка:

  • кашкавал;
  • колбас;
  • лакомства;
  • козунак;
  • натурален сок;
  • пакет кафе;
  • плодове.

Следете тази таблица с наличности, за да се ориентирате от какво има най-голяма нужда в текущия момент. Идеята ни е за всеки човек да има еднакъв пакет с продукти.

 

Възможно най-удобно е в пратката Ви да има или по един продукт от всички изброени, или пък определен брой продукти само от един вид (примерно: 5 кутии сок).

 

Приемаме също и всякакви ваучери за храна.

 

Акция: "Мила дума" Към пратката ще бъде изключително мило да добавите картичка или писмо. Този мил жест понякога се оценява и се помни дълго от самотните хора.

 

Даренията се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите продукти и до офис на куриерските фирми:

 

- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да дарите и парични средства:

 

1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

 

2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: Великден

 

! ВАЖНО! Фондация "Добро за всеки" има нужда от трима души с личен транспорт, които да съдействат при транспортирането на даренията от офиса ни в Младост до дома в кв. Дървеница, както и при самото разпределяне на пакетите на възрастните хора. Съдействайте ни и тук.

 

Защо да участвам? Много от хората, които живеят в дома в кв. Дървеница нямат близки и от години не са посещавани от никого. Едно пакетче с добро пожелание е жест, който ще ги стопли и ще ги накара да повярват, че не са сами.

 

Разпределянето на получените дарения ще бъде между 10 април и 12 април 2023г.

 

Кампанията е в ход до 10 април 2023 г.

 

Снимката е от тук

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

 

----------

 

Реализирани кампании в подкрепа на хората от Дом "Дълголетие" в София:

"Зарадвай възрастен човек от дом в София с празничен пакет с храна" - резултати, виж тук

"Зарадвай възрастни хора от дом с пакет хранителни продукти за Великден" - резултати, виж тук