Зарадвай възрастни хора от дом с пакет хранителни продукти за Великден

Зарадвай възрастни хора от дом с пакет хранителни продукти за Великден
7 април 2022
Резултати виж тук
 
Кампанията ни "ДА ПОДАРИМ ВЕЛИКДЕН 2022" е съвместно с TimeHeroes.org
 
В Дом за стари хора в гр. София, живеят хора, като много малка част от тях имат близки, които ги посещават. Знам от собствен опит, че всеки един човек има нужда от радост, от прегръдка, от топлина. И вярвам, че такива жестове са ценни и нужни за тези които ги правят, за да бъдат по-добри, а тези, които са в нужда да почувстват подкрепа, която е необходима на всеки.
 
В началото на месец март, Фондация "Добро за всеки'' стартира кампания за набавяне на хранителни продукти за хора живеещи в Дом за стари хора, в гр. София. Инициативата е свързана с наближаването на Великден - един прекрасен, семеен и християнски празник. Празник, който ни събира около отрупаната маса, който ни сплотява и изпълва душите ни с вяра. Много хора не могат да усетят това, ние можем да им дадем поне малко и вярвам, че то ще бъде много ценно за тях. Целта е да бъдат подсигурени хранителни продукти за 260 човека. Срок на кампанията е 20.04.2022 г. Във всеки кашон предвиждаме да има: месни, зеленчукови или рибни консерви, пастет, лютеница, хляб, кашкавал, сирене, прясно и кисело мляко, масло, колбас, захарни изделия (вафли, бисквити, козунак), тоалетна хартия.
 
Как може да помогнете:
1. Като закупите хранителни продукти, които може да ни изпратите до офис на Спиди или Еконт, за гр. София, Младост 3, тел. 0879339009, лице за контакт Мариана Костова.
2. Чрез дарение на ваучери, които може да ни изпратите до офис на Спиди или Еконт.
3. Чрез дарение на парични средства:
 
- Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Великден
 
- Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Великден
 
4. Като споделите кампанията ни в социалните мрежи.
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.
 
Снимката е от тук