Подари книжки и игри на деца от домове и детски градини в района на София, Самоков, Казанлък, Монтана и Пернишко

Подари книжки и игри на деца от домове и детски градини в района на София, Самоков, Казанлък, Монтана и Пернишко
31 юли 2022
Резултати виж тук

 

С осъществяването на редица акции екипът ни забелязва все повече проблеми в градовете и селата, които посещава, и нуждата от подобрения в материалната база на много социални институции и места, важни за развитието на обществото.

 

Ето защо сега стартираме кампания за събиране на книги, игри и играчки за центрове за настаняване на деца, лишени от родителска грижа, както и детски градини в по-малките градове и села, където жизненият стандарт е по-нисък, а децата са заплашени от ранно отпадане от образователната система.

 

Идеята ни е с помощта на тази кампания материалната база в центрове за настаняване от семеен тип в района на София, Самоков, Казанлък, Монтана и Пернишко, както и за детски градини в села от изброените райони да се разнообрази с интересни книги, образователни игри и играчки, така че интересът на малчуганите да се събуди и те да бъдат по-мотивирани, да научават нови неща. Подкрепете ни, като дарите всякакви добре запазени книги, игри и играчки, които ние ще сортираме и разпределим според възрастта на децата. Това са:

 

- нови книжки за оцветяване;

- книжки с приказки за най-малките;

- класически произведения за деца и юноши (запазени издания);

- съвременна литература за деца и юноши;

- енциклопедии и речници;

- комикси и списания;

- добре запазени играчки;

- образователни игри.

 

Можете да се включите и с нас в раздаването със собствен автомобил, за което ни пишете, ако решите да ни съдействате в това.

 

Даренията се приемат в офиса ни: в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите даренията си и по куриер за ваша сметка, без значение кой ден ще пристигнат:

 

- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки", Мариана Костова
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да ни подкрепите и с парични средства. Те ще бъдат използвани за заплащане на разходи за гориво и заплащане на доставка, на даренията до домовете и детските градини.

 

Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Подари книга
 
Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki
Tel: 0879339009
Основание за превод: Подари книга
 
Кампанията е до 30 септември, 2022 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.