Зарадвай деца в нужда от Монтана, Правец и София с дрехи, обувки и пособия за първия учебен ден

Зарадвай деца в нужда от Монтана, Правец и София с дрехи, обувки и пособия за първия учебен ден
12 август 2022
Резултати виж тук

 

Екипът ни вече няколко пъти реализира кампании за нуждаещи се пенсионери, деца, ученици и самотни майки от София, както и от общините Монтана и Правец.

 

Подходът ни към всички тези инициативи е обединен от една обща философия, че когато поемем грижата за определен човек или домакинство, ние се стремим да я окажем ежемесечно и според конкретните нужди на хората.

 

Днес, на прага на първия учебен ден, тези нужди са насочени най-вече към децата в семействата, които ще влязат отново в класната стая. Към момента в списъка ни попадат 100 деца, които са в риск от отпадане от училище поради ниските доходи на семействата им.

 

Помогнете, като изпратите нещо от предвидения списък:

 

1. Необходими са нови или добре запазени дрехи и обувки за есенно-зимния сезон за деца между 6 и 16 години, във всякакви размери.

 

2. Учебни пособия, нови или много добре запазени:

 

- раници;
- тетрадки - всякакви формати и видове;
- скицници за рисуване;
- несесери;
- химикалки и моливи (черни и цветни);
- острилки и гуми;
- комплект триъгълници.

 

Можете да добавите и лакомства към дарението си.

 

Много деца в България нямат стимул да ходят на училище, а причината за това често е свързана с крайната бедност в която живеят, както и нуждата да започнат работа, преди да са навършили пълнолетие.

 

Ето защо с участието си в кампанията ще подкрепите семействата в труден момент на извънредни разходи и така ще подпомогнете и задържането на децата в класната стая. Нещо повече – много от тези младежи не са получавали подаръци, особено извънредни, затова жестът ви ще им донесе силно вълнение и радост.

 

Даренията се приемат в офиса ни: в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч. след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

 

Можете да ги изпратите и до офис на куриерските фирми:

 

- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Всички дарения ще бъдат събрани, сортирани и разпределени според конкретните нужди на семействата. Търсим и доброволци за сортирането и транспортирането на материалите.

 

Преди 15 септември, даренията ще се разпределят на нуждаещи се семейства в София и села в общините Правец и Монтана.

 

Можете да подпомогне каузата ни и с парични средства, които ще използваме за зареждане на гориво, за транспортиране на даренията:

 

1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Правец

 

2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Правец

 

Кампанията е до 16 септември, 2022г.

 

Снимката е от тук

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.