Дарителство

Фондация "Добро за всеки" помага на нуждаещи се хора с хранителни продукти, стоки и парични средства. С тази цел фондацията организира различни благотворителни кампании:

 

1. Нефинансова кампания

- дарение на хранителни продукти, стоки и услуги за нуждаещи се възрастни хора, семейства и деца;

- дарение на консумативи и стоки за образователни, културни, спортни и други цели.

 

2. Финансова кампания:

- дарение на парична сума по банков път за някоя от каузите ни, на:

 

Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Фондация Добро за всеки
 
Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki
Тел: 0879339009
 
Основание за превод: Дарение за … (посочете наименованието на кампанията, която желаете да подкрепите). Информация за всички инициативи на фондацията, вижте в секция "Кампании"
 
------------
 
Редовно дарителство: Фондация "Добро за всеки" набира дарения на хранителни продукти, стоки и парични средства чрез кампании - дейността ни е постоянна. Всеки месец трябва наем, материали и друг тип текущи разходи. Затова може да станете редовен дарител и да подкрепяте основната дейност на организацията с посочена от вас сума, всеки месец с редовно дарение. Така помагате организацията да я има, за да помага на тези, заради чиито нужди тя съществува.

 

Дарителят може да: дарява анонимно или явно; дарява дългосрочно или еднократно; получава отчети; получава документ за направените от него дарения – при желание (договор, служебна бележка); изпрати кампанията на приятел чрез Facebook, Twitter, Google+; популяризира кампания за която дарява, чрез банер и линк на свой сайт, страница в социалните мрежи и др.

 

Фондация "Добро за всеки" сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.