Дари ваучери за храна на нуждаещи се възрастни хора и затруднени семейства

Дари ваучери за храна на нуждаещи се възрастни хора и затруднени семейства
1 юли 2022

Резултати виж тук

 

Ако всеки месец получавате ваучери за храна и не ги ползвате редовно, или бихте подпомогнали хора в нужда, можете да ги дарите на затруднени домакинства от гр. София, София - област и района на Монтана. Това са райони в които ежемесечно подпомагаме, нуждаещи се.

 

Когато екипът ни пътува в страната, за да раздаде учебни пособия на деца от бедни семейства, се запознахме с още хора от гр. София, София-област и села в района на Монтана, които живеят в условия на крайна бедност и имат силна нужда от хранителни продукти, и стоки от първа необходимост.

 

Това е и причината екипът ни да търси различни варианти за подпомагане на хора в нужда, варианти, които не включват само дарения на дълготрайни пакетирани хранителни продукти, а и дарения на ваучери за храна, с които домакинството по свой избор да закупи най-необходимото за тях.

 

В условия на пандемия и все по-нарастваща инфлация, за много пенсионери с ниски пенсии и за много семейства с ниски доходи, животът става дори по-труден. Подкрепете ги! Освен помощта, която ще окажете, с жеста си ще подарите на тези хора и лъч светлина, и загриженост, от които те имат силна нужда.

 

Ваучери за храна можете да изпратите по куриер за ваша сметка или да се уговорите с нас за лично предаване в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч. след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

 

Офиси на куриерските фирми:

 

- офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Желанието ни, е всеки месец да бъдат дарявани ваучери и дълготрайни пакетирани хранителни продукти, на възрастни хора и семейства с деца от гр. София, София - област и района на Монтана, хора, които живеят в условия на бедност и не виждат изход от положението, в което се намират.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и не пожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.