Текуща кампания: Дари ваучери за храна на нуждаещи се възрастни хора и затруднени семейства

Текуща кампания: Дари ваучери за храна на нуждаещи се възрастни хора и затруднени семейства
1 февруари 2023

Резултати, виж тук

 

Кампанията ни: "Дари ваучери за храна на нуждаещи се възрастни хора и затруднени семейства" продължава с малки промени - този път за хора от гр. София и София - област. За хора от провинцията, дарение на ваучери ще става по преценка на екипът на фондацията.

 

Ако всеки месец получавате ваучери за храна и не ги ползвате редовно, или бихте подпомогнали хора в нужда, можете да ги дарите на затруднени домакинства от гр. София и София - област. Райони, където ежемесечно подпомагаме нуждаещи се.

 

Екипът ни често пътува за да раздава дарения, било то хранителни продукти и дрехи, или учебни пособия на деца от бедни семейства, по този начин се свързват с нас и други хора, които живеят в условия на крайна бедност и имат спешна нужда от хранителни продукти, и стоки от първа необходимост.

 

Това е и причината да търсим различни варианти за подпомагане, варианти, които не включват само дарения на дълготрайни пакетирани хранителни продукти и дрехи, а и дарения на ваучери за храна, с които домакинството по свой избор да закупи това, което им е най-необходимо.

 

В условия на все по-нарастваща инфлация, за много пенсионери с ниски пенсии и за много семейства с ниски доходи, животът стана по-труден. Подкрепете ги! Освен помощта, която ще окажете, с жеста си ще подарите на тези хора спокойствие и сигурност, което често липсва в ежедневието им.

 

Ваучери за храна можете да изпратите по куриер за ваша сметка или да се уговорим за лично предаване в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч. след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите ваучери и до офис на куриерските фирми:

 

- офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Желанието ни, е всеки месец да бъдат дарявани ваучери и дълготрайни пакетирани хранителни продукти, на възрастни хора и семейства с деца от гр. София и София - област, хора, които живеят в условия на бедност и не виждат изход от положението, в което се намират.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и не пожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.