Дари топлина на възрастни хора в нужда

Дари топлина на възрастни хора в нужда
25 януари 2024
Резултати, виж тук
 
Кампания за събиране на средства за дърва за отопление, които да дарим на хора в нужда. Тази зима има дни, в които температурите падат доста под нулата. Не са малко хората без достатъчно дърва, а някои нямат и ток. Инициативата е насочена за подкрепа на възрастни хора, които живеят сами в села край Монтана и Берковица, и най-вече тези от тях, които живеят отдалечено, в края на село, където нямат и съседи. 
 
 
Сега целта ни е да подкрепим възможно най-много хора с дърва за отопление. Надяваме се, че това ще стопли не само домовете, но и душите им. От нас зависи на колко души ще успеем да помогнем - колкото повече средства съберем, толкова повече дърва за огрев ще осигурим и разпределим.
 
Включете се, като дарите парични средства на:
  • Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Фондация Добро за всеки
  • Revolut
@dobrozavseki
Тел: 0879339009
 
Основание за дарение: дърва за огрев
 
Отпускането на пари за дърва на възрастни хора, ще бъде поетапно, според събраните парични средства.
 
Защо да се включите? Всеки човек заслужава любов и доброта. Тези възрастни хора имат нужда да им подадем ръка, за да живеят малко по-спокойно. Да се поставим на тяхно място, какво бихме чувствали, ако сме напълно сами.
 
Кампанията е в ход до 15 март 2024 г.
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.