Текуща кампания: Подари щастлив Великден на малчугани от социално слаби семейства в села край Монтана, Берковица, Мездра, Правец и София

Текуща кампания: Подари щастлив Великден на малчугани от социално слаби семейства в села край Монтана, Берковица, Мездра, Правец и София
3 април 2024

Подаръци за децата по Великден не е нова мода, която Фондация "Добро за всеки" се опитва да наложи. Зад тази инициатива се крие един тъжен факт – малчуганите от крайно бедни семейства рядко разопаковат подаръци за каквито и да било празници (включително за рождените си дни), затова екипът на фондацията иска да гарантира, че 200 от тях ще получат нещо специално, когато най-малко го очакват – на Великден.

 

В списъците ни са 110 деца от села край Монтана, Берковица и Мездра; 60 деца от района на Правец и 30 – от Софийско. Всички те ще получат торбичка с лакомства, козунак и картичка.

 

Какво се търси? Целта ни е всяко дете да получи:

  • лакомства –шоколад, бисквити, вафли;
  • солети;
  • козунак;
  • сок;
  • картичка с послание.

Можете да изработите картичката сам или да я купите от магазина, но не пропускайте шанса да напишете няколко мили думи за детето, което ще я прочете.

 

Приемат се също ваучери за храна, с които да купим продукти, които не достигат в деня преди раздаването.

 

Даренията се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. "Александър Малинов" №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите продукти и до офис на куриерските фирми за своя сметка:

  •  до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
  • до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе стоките до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да дарявате и парични средства:

  • Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

  • Revolut

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: деца - Великден

 

Подаръците ще се раздават на децата между 1 май и 3 май.

 

! Важно! Имаме нужда от доброволци с коли, които да съдействат за транспортирането на даренията до децата. Ако можете да съдействате за ден-два или целия период, дайте знак на контактите обявени в сайта ни.

 

Защо да участвате? Децата от семейства в затруднено положение са свикнали, ако изобщо получават подаръци, те да са такива, от които имат нужда и рядко имат шанс да се сдобият с лакомство, защото тези подсладители на живота са лукс за родителите им. Едно малко пакетче с радост специално за тях ще вълнува сърцата им за седмици.

 

Ще получите ли сертификат за дарението си? Да, при поискване.

 

Кампанията е в ход до 1 май 2024 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.

 

Снимката е от тук