Подкрепи възрастни хора от района на Правец с пакет храна и санитарни продукти

Подкрепи възрастни хора от района на Правец с пакет храна и санитарни продукти
20 януари 2023

Резултати виж тук

 

Продължаваме със следваща кампания за набиране на хранителни продукти за района на Правец и отново се обръщаме към вас дарители - няма да успеем без подкрепата ви. Сега обаче намерението ни е да разширим инициативата, като обхванем още едно село - освен от Разлив, включихме нуждаещи се възрастни хора и затруднени семейства и от село Равнище. 40 възрастни хора, живеещи сами и без близки и познати, които да ги подкрепят в труден момент за тях и още 10 семейства с деца - общо броя на домакинствата е 50. Тук намерението ни е да ги подкрепим, с нас ли сте?

 

Коледната ни кампания отбележи значителен успех в района, но освен с торба с храна за възрастни хора, там зарадвахме и деца в нужда с подарък за празниците. Резултатите от всички празнични инициативи можете да видите тук.

 

Да се хващаме на работа и отново да напълним сърцата на нуждаещи се от селата - Разлив и Равнище, като им осигурим пакет с основни храни, които съществено ще облекчат ежедневните им неволи.

 

Можете да подкрепите инициативата ни с дарение на:

 • олио;
 • захар, брашно;
 • макарони/фиде;
 • ориз, боб, леща;
 • лютеница, пастет, консерви с месо/риба,
 • вафлени изделия, бисквити; сладки;
 • безалкохолни напитки (негазирани), сокове;
 • кафе, чай;
 • вакуумирани кашкавал, сирене, колбас;
 • прах за пране, тоалетна хартия.

 

Следете и таблицарта ни с наличности, за да се ориентирате от какво има най-голяма нужда в текущия момент.

 

Разбира се няма да подминем и този път клуба за пенсионери и хора с увреждания в село Разлив. Добавете към дарението си и нещо малко за там. Немалка част от посетителите, не винаги могат да отделят пари за сок или кафе - да създадем уют за тях, струва си:

 • кафе;
 • чай;
 • бисквити;
 • безалкохолни напитки (негазирани).

 

Приемаме и ваучери за храна.

 

Даренията се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите продукти и до офис на куриерските фирми:

 

- до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
- до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

 

Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009

 

Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове.

 

Можете да дарите и парични средства:

 

1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

 

2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki

Tel: 0879339009

  

Основание за превод: Правец

 

Събраните хранителни и санитарни продукти ще раздадем на нуждаещите се в правешките села Разлив и Равнище, между 3 и 5 март 2023 г.

 

ВАЖНО! Ако имате автомобил и желание да ударите едно рамо за транспортирането на пакетите с помощ в посочения период, ще бъде безценно! Пишете ни или ни звъннете:

имейл: info@dobrozavseki.bg

тел: 0879339009

 

Кампанията е до 10 март 2023 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.