Текуща кампания: Да помогнем на Вальо да има щастливо детство

Текуща кампания: Да помогнем на Вальо да има щастливо детство
8 юли 2024

Екипът на Фондация "Добро за всеки" започва постоянна кампания в подкрепа на майка, която сама отглежда двете си деца. Съпругът на жената е починал в катастрофа по време на втората бременност и сега семейството може да разчита на допълнителна подкрепа от всеки от нас - хората с големи сърца.

 

За съжаление, по-голямото дете (Валентин, на 12 години) е със заболяване, а състоянието му се усложнява и се налага всеки месец майката да плаща лечението и лекарствата, които не са никак малко. Жената полага много усилия и работи, но заплатата не покрива разходите за наем, ток, вода, храна.

 

Вальо е диагностициран с хипотиреоидизъм, диоптърът на очите му се покачва и на шест месеца се налага да се сменят и очила (в момента диоптърът е 4). Детето е и в преддиабетно състояние. Всеки месец само за лечението му са необходими между 300 и понякога 800 лева. В някои случаи, когато е необходима смяна на очилата, сумата става още по-висока.

 

Положението е изключително тежко. Екипът ни вече няколко пъти е помагал на семейството с парични средства за ток, вода, парно, лекарства, купуване на очила и др. Сега стремежът ни е чрез постоянна кампания да донесем поне малко спокойствие за жената и децата ѝ.

 

Можете да подпомогне каузата ни на:

  • Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

  • Revolut

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: помощ за Вальо

 

Благодарим ви!

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.