Текуща кампания: Да помогнем на Дейвид да проходи

Текуща кампания: Да помогнем на Дейвид да проходи
11 юли 2024
Приятели на Фондация "Добро за всеки", нека заедно да подкрепим младо семейство с три деца, от района на Монтана. Най-малкото е 3-годишният Дейвид, който се е родил с вродени аномалии - Спина бифида и Хидроцефалия. След раждането му се е наложило да се транспортира по спешност в София в болница "Токуда", за да му бъде направена операция на гърба, защото главният и гръбначният мозък не циркулирали правилно и момчето е събирало вода в главата.
 
Последвала операция, като са му сложени електроди. За радост, операцията е успешна, но едното му краче е деформирано и не може да го движи.
 
Майка му Димитрина се грижа за него, а бащата Аделин работи в строителството, за да издържа семейството. "Тъй като само единият от двамата работи, ни е доста трудно да съберем средства да отидем на преглед при докторите, които да определят дата за операция на крачетата му. Много ще се радваме да видим как момчето ни се изправя само на краката си и да може да играе и да тича с батко си Пламен и кака си Мелани. Благодарим ви предварително за подкрепата", казват родителите му.
 
Повечето разходи в болницата се поемат от Здравната каса, но има и разходи, които семейството трябва да плати.
 
В мометна събираме средства за разходи за: транспорт, болнични консумативи и преглед. Ориентировъчно необходимата сума е 500 лева. След проведените прегледи ще бъде определена и сумата за операция, която ще обявим и ще започнем събирането ѝ.
 
Можете да подкрепите семейството, като дарите на:
  • Банкова сметка в ОББ

IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация

  • Revolut

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

 

Основание за превод: дарение за Дейвид

 

Благодарим на всеки от вас!

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.