Да подкрепим многодетна майка

Да подкрепим многодетна майка
11 юли 2023
Резултати, виж тук
 
"Добро за всеки" насочва усилията си в подкрепа на Анета. Тя е майка на седем деца, като пет от тях са ѝ отнети, а за другите две (на 4 и на 6 години) се грижи сама. Анета живее във фургон без водоснабдяване в Панчарево. Поредното изпитание в живота ѝ е тежко заболяване, като след операция трябва да започне лъчетерапия, според лекуващия лекар. Благодарение на вас, хора с големи сърца вече успяхме да съберем близо 1900 лева, с които платихме здравните осигуровки на жената, за да може тя да започне незабавно лечение.
 
Представители на екипа ни няколко пъти посетиха вече Анета на място и ѝ предоставиха хранителни и санитарни продукти. Положението й е сериозно, затова и призивът ни към вас е да обединим сили и да подкрепим борбена майка, която иска да е до децата си.
 
След като сумата за здравните ѝ осигуровки беше платена, Анета се яви пред комисия, която е решила, че трябва да започне химиотерапия.
 
Сега ориентировъчно ще са необходими по около 1000 лева месечно за лекарства, храна и покриване на други основни разходи, за да може тя да бъде спокойна и да се лекува. В момента Анета е с болки и приема обезболяващи, заболяването е напреднало. Съответно не може да работи.
 
Сумата не е малка, но знаем, че ако се обединим, можем да я подкрепим. Чрез кампанията целим да поемем разходите й за поне три месеца, ако е необходимо и за повече. За момента целевата сума е: 3000 лв.
 
Анета е многодетна майка и иска да се грижи за децата си. Още при първата ни среща каза, че иска да е здрава, за да може да работи и да е с децата си. Нека я подкрепим:
  • Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
  • Revolut
IBAN: LT483250009031726532
BIC: REVOLT21
@dobrozavseki
Tel: 0879339009
 
Основание за превод: дарение за Анета
 
Можете да дарите и хранителни и санитарни продукти, и ваучери за храна.
 
Дарения се приемат в офиса ни: гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.
 
Можете да изпратите продукти и до офис на куриерските фирми:
  • до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
  • до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".
Получател: Фондация "Добро за всеки"
Телефон: 087 933 9009
 
Можете да направите поръчка и от сайтове за онлайн пазаруване, откъдето куриер ще донесе продуктите до офиса на фондацията, за предпочитане в посочените горе часове. Можете да закупите продукти и да ги занесете лично на Анета (обадете ни се и ние ще ви дадем контакт).
 
Кампанията е в ход до 30 юни 2024 г.
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.