Зарадвай деца, от семейства в неравностойно положение, с малък подарък за 1 юни

Зарадвай деца, от семейства в неравностойно положение, с малък подарък за 1 юни
18 май 2022
Резултати виж тук
 
На прага на 1 юни обединяваме сили с ръководството на район “Младост” в София и стартираме кампания за набиране на подаръци, с които да зарадваме 68 деца (41 момичета и 27 момчета) на възраст от 6 до 15 години, лишени от родителска грижа, които живеят в тази част на града.
 
И още 48 деца от местното училище в с. Разлив. община Правец (23 момичета и 24 момчета). Тук сме заедно, с г-н. Николай Чудомиров, преподавател в училището.
 
Идеята е всяко дете да получи празничен пакет за Деня на детето, който съдържа: шоколад/лакомство; натурален сок; ученически пособия - тетрадка, несесер, флумастери, бои, химикалки; детска книжка (която ще бъде разпределена според възрастта на детето).
 
Приемаме и ваучери за храна, с които да закупум готвена храна, в деня на празника.
 
Ако се съберат повече дарения от необходимото, останалите пакети ще бъдат разпределени за деца в неравностойно положение в гр. София.
 
Подаръците ще бъдат раздавани на 1 юни. Може да дарите подарък до 31 май.
 
Всяко дете заслужава да празнува 1 юни. Ако участвате, получавате невероятният шанс част от радостта им да е ваша заслуга.
 
Може да изпратите приноса си за каузата по куриер за ваша сметка или да ги занесете лично до офиса ни: кв. Младост 3, бул. "Александър Малинов" 51, Търговски център "Метро Сити". Там получените подаръци ще бъдат разпределени в пакети и раздадени на децата според възрастта им.
 
Най-удобните часове за визита са между 15:00 и 18:30 ч., но преди това звъннете, за да се координираме и да има човек на място.
 
Може да помогнете и с парична сума на:
 
1. Банкова сметка в ОББ
IBAN: BG75UBBS80021029788350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Добро за всеки Фондация
Основание за превод: Първи юни
 
2. Revolut
IBAN: LT48 3250 0090 3172 6532
BIC: REVOLT21

@dobrozavseki

Tel: 0879339009

Основание за превод: Първи юни
 
Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.
 
Снимката е от тук